Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:38, Did:0, useCase: 3

Laimē 25 euro dāvanu kartes ekoloģiska bērnu apģērba iegādei no EcoEmi

Redakcija
Redakcija

Portāli epadomi.lv un KultūrasVēstis.lv sadarbībā ar bērnu apģērbu zīmolu EcoEmi aicina piedalīties konkursā un laimēt 2 dāvanu kartes skaistu un ekoloģisku apģērbu iegādei. Katra dāvanu karte 25 EUR vērtībā.

Košas krāsas, teicama kvalitāte, ekoloģiski izejmateriāli – tādi ir bērnu apģērbu zīmola EcoEmi apģērbi kustīgajiem un zinātkārajiem mazuļiem un bērniem līdz 8 gadu vecumam!

EcoEmi produkti tiek izstrādāti un ražoti ar rūpēm un mīlestību pret bērniem un apkārtējo vidi. Uzņēmums aug kopā ar saviem bērniem un tieši viņi ir galvenais iedvesmas avots. Katrs apģērba modelis tiek rūpīgi pārdomāts, lai apģērbs būtu ne tikai dizainiski skaists, bet arī funkcionāls, dabīgs, elpojošs, neradītu alerģijas un būtu ērts un neierobežotu kustību brīvību.

Bērnu apģērbu ražošanā EcoEmi izmanto tikai bioloģiski audzēto organisko kokvilnu, kas audzēta un ražota neizmantojot kaitīgās ķīmijas, kas nozīmē – tā ir maiga pret mazuļa jūtīgo ādu. Tīrās un dabiskās šķiedras ļauj mazuļa ādai elpot! Visi audumi tiek iepirkti no starptautisko GOTS (Global Organic textil standart) sertifikātu saņēmušiem uzņēmumiem, šobrīd galvenokārt no Vācijas.

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portālu Epadomi.lv (draugiem.lv/epadomi), KultūrasVēstis.lv (draugiem.lv/www.kulturasvestis.lv) un EcoEmi (draugiem.lv/ecoemi.lv) sekotājam draugu lapās.

2. Jāspiež "patīk" un "ieteikt" saviem draugiem.

Konkurss norisināsies līdz 24. maija plkst. 23:59. Uzvarētājus paziņosim 25. maijā.


Lai prieks mazuļiem!

     [+] [-]

, 2015-04-26 21:58, pirms 9 gadiem
pazistu loti labi zimoluEcoEmi loti laba kvalitate dizains iesaku visam maminam