Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:38, Did:0, useCase: 3

Piedalies un laimē jauno ekskluzīvo Dove ķermeņa kopšanas sēriju Cashmere Comfort

Redakcija
Redakcija

Piedalies portāla epadomi.lv un Dove rīkotajā konkursā, kas norisināsies līdz šā gada 11.decembrim, un iegūsti iespēju laimēt produktus no jaunās Dove ķermeņa kopšanas līnijas Cashmere Comfort, kurā ietilpst roku krēms, ķermeņa losjons un ķermeņa sviests, kas bagātināts ar Šī un kakao sviestu.

Derma Spa Cashmere Comfort sērijas izstrādē iedvesma gūta no maiga pieskāriena. Kā apstiprina zinātniski pētījumi, tieši maigi pieskārieni rada prieku un labsajūtu. Maigs un rūpīgs pieskāriens stimulē nervus un izdala prieka hormonus, kas to padara par svarīgu emocionālās labsajūtas sastāvdaļu. Iedvesmojoties no tā, mēs izstrādājām Cashmere Comfort ķermeņa sviesta sastāvu, kas ir tik maigs kā pieskāriens ādai, pateicoties Šī un kakao sviestam. Tas izkūst saskaroties ar ādu un sasniedz pat sausākās ādas dziļākos slāņus.

Dziļi mitrinošajā produktu sērijā ietilpst roku krēms, ķermeņa losjons un ķermeņa sviests, kas bagātināts ar Šī un kakao sviestu.

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portāla epadomi.lv (draugiem.lv/epadomi ) sekotājam draugiem.lv vai Facebook (www.facebook.com/epadomi) sociālajos tīklos. Katrā no tiem tiks izlozēts viens balvas ieguvējs.

2. Jāspiež "ieteikt" ("dalies", "retweet") un jāiesaka konkurss saviem draugiem.

Konkurss norisināsies līdz 11.decembrim plkst. 23:59. 2 laimīgos uzvarētājus paziņosim 14.decembrī.