Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:38, Did:0, useCase: 3

Nepalaid garām! Laimē juteklisku kosmētikas komplektu no COSNOVA BEAUTY

Redakcija
Redakcija

Piedalies epadomi.lv konkursā, kas tapis sadarbībā ar PROSPERO, un laimē burvīgu dekoratīvās kosmētikas komplektu no COSNOVA BEAUTY-.satriecošam izskatam. Komplektā ietilpst glamūrīgi iedvesmojošā CATRICE un kārdinoši draiskā ESSENCE dekoratīvā kosmētika.

Koša, stilīga, jutekliska, glamūrīga un vienmēr profesionāla- tāda ir CATRICE kosmētika, kas rada prieka un svētku ilūziju pat ikdienā. CATRICE zina, kā atspoguļot pasaules modi unikālos, augstākās kvalitātes
skaistumkopšanas produktos. Turklāt visa CATRICE kosmētika balstīta uz dabīgiem komponentiem, funkcionāla un ērti lietojama.

Savukārt ESSENCE ir ne tikai mode, bet arī vācu kvalitāte par saprātīgu cenu jeb kosmētika, kas ikvienu sievieti padara par īstenu skaistuma karalieni.

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portāla epadomi.lv (www.facebook.com/epadomi) un PROSPERO (www.facebook.com/Prospero ) sekotājam sociālajā vietnē.

2. Jāspiež "patīk" un "dalies" un jāiesaka konkurss saviem draugiem.

Konkurss norisināsies līdz 21.augustam plkst. 23:59. 3 laimīgos uzvarētājus paziņosim 22.augustā.

Uz konkursa balvu var pretendēt tikai tas, kurš izpildījis visus konkursa nosacījumus.