Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:38, Did:0, useCase: 3

Piedalies un laimē jauno "Ādažu Čipsi" komplektu

Redakcija
Redakcija

Piedalies portālu epadomi.lv un tavavirtuve.lv rīkotajā konkursā, kas tapis sadarbībā ar "Ādažu Čipsi", un laimē jauno pilngraudu kraukšķu komplektu.

Viss, kas tev jādara- jāatsūta sava iecienītākā uzkodu recepte uz e-pastu: info@epadomi.lv vai tavavirtuve@epadomi.lv.

Jaunie pilngraudu kraukšķi ir pilnīgi cita veida našķis – tie gatavoti augstvērtīgā saulespuķu eļļā no 70% pilngraudu miltu, kas malti no nepārstrādātiem kviešu, auzu un miežu graudiem. “Ādažu Čipsi” pilngraudu kraukšķu ražošanā tiek izmantoti pilngraudu milti, kuru pārstrādes procesā no grauda netiek atdalīts dīglis un klija, kas ir bagātīgs šķiedrvielu avots, tādējādi radot uzturvērtību.

“Ādažu Čipsi” pilngraudu kraukšķi ar izteiktu reljefu jaunai uzkodu baudīšanas pieredzei ir pieejami ar divām izteiksmīgām garšām – tomātu salsas un krējuma/sīpolu.

Konkurss norisinās līdz 26. decembrim.

Trīs laimīgos uzvarētājus paziņosim 30.decembrī.

Receptes piemērs:

Krabju nūjiņu RAFAELO

Nepieciešams:

2 cieti vārītas olas
200 g krabju nūjiņu
2 ķiploka daiviņas
100 g valriekstu
kausētais siers pēc vajadzības
majonēze pēc vajadzības

Pagatavošana:

1. Olas sarīvē uz smalkās sakņu rīves un samaisa ar kausēto sieru.

2. Tāpat uz sakņu rīves sarīvē krabju nūjiņas. Pusi sarīvēto nūjiņu pagaidām atliek malā, otru pusi samaisa ar olām un sieru. Maisījumam piespiež ķiploku un pēc vajadzības pievieno majonēzi. visu rūpīgi samaisa viendabīgā masā.

3. No iegūtās masas veido bumbiņas, katras vidū ieliekot valriekstu.

4. Gatavās bumbiņas apvārta sarīvētajās krabju nūjiņās un uz pusstundu ievieto ledusskapī.

5. Pirms pasniegšanas var izrotāt ar zaļumiem.