Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:38, Did:0, useCase: 3

Laimē burvīgu Māmiņdienas svētku komplektu no DOVE!

Redakcija
Redakcija

Kļūsti par portāla epadomi.lv sekotāju, iesaki konkursu saviem draugiem un iegūsti iespēju laimēt burvīgu svētku dāvanu no DOVE savam vismīļākajam cilvēkam pasaulē- MĀMIŅAI!

Katrā cilvēka dzīves posmā matiem un visam ķermenim ir nepieciešama īpaša kopšana. Laikam ejot mainās arī matu struktūra - tie kļūst plānāki un zaudē mirdzumu, kā rezultātā ir nepieciešams meklēt piemērotus kopšanas līdzekļus.

Dove Youthful Vitality produktu līniju radīta speciāli sievietēm vecumā no 40 gadiem, tā baro un stiprina matus, piepildot tos ar proteīniem un lipīdiem, kuru daudzums matos līdz ar vecumu dabīgi samazinās. Vidēji, sākot no 40 gadu vecuma mati sievietēm sāk kļūt plānāki un sausāki. Tas ir dabisks process, kura laikā mati paliek uzņēmīgāki pret bojājumiem un reaģē uz apkārtējās vides negatīvo ietekmi, tādēļ tiem ir nepieciešamas papildu barības vielas.

Youthful Vitality līnijas šampūns un kondicionieris maigi attīra matus un piešķir tiem kuplumu, bet matu BB krēms baro tos un padara viegli ķemmējamus, kā arī lieliski izmantojams kā alternatīva matu veidošanas līdzekļiem. BB krēma sastāvā ietilpst antioksidanti un tas reizē pasargā matus no UV staru nodarītā kaitējuma. BB krēmu lieto 4-5 pilienus vienmērīgi ieklājot sausos vai mitros matos.

Savukārt Dove Invisible Dry sastāvā ir 1/4 mitrinošā krēma, lai nodrošinātu gan aizsardzību pret svīšanu, gan rūpes par īpaši plāno ādu padusēs. Dove Invisible Dry satur mazāk sastāvdaļu, kas var atstāt ietekmi uz auduma krāsu, bet tas ir tikpat efektīvs pret svīšanu kā citi Dove dezodoranti.

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portāla epadomi.lv (draugiem.lv/epadomi ) sekotājam draugiem.lv, Twitter (twitter.com/epadomi) vai Facebook (www.facebook.com/epadomi) sociālajos tīklos. Katrā no tiem tiks izlozēts viens balvas ieguvējs.

2. Jāspiež "ieteikt" ("dalies", "retweet") un jāiesaka konkurss saviem draugiem.

Konkurss norisināsies līdz 8.maijam plkst. 23:59. 3 laimīgos uzvarētājus paziņosim 9.maijā..

Uz konkursa balvu var pretendēt tikai tas, kurš precīzi izpildījis konkursa nosacījumus.