Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:344, Did:0, useCase: 3


Ja nepalīdz augļi, izmēģini saldējuma un pat seksa diētas

Vasarai sākoties viss kļūst vieglāks: drēbes no jakām pāriet topiņos, kājas no zābakiem atbrīvo zandales, uzturā smago ēdienu nomaina salāti. Vasara ir īstais laiks, kad lietderīgo var apvienot ar ko patīkamu. Kāpēc gan nevarētu ar diētu palīdzību ne tikai notievēt, bet arī gardi paēst, vēl pie tam atbilstoši sezonai? Es piedāvāju dažas interesantas diētas vasaras karstajā tveicē, kuras neprasīs lielu piepūli un sniegs baudu.

Augļu diēta
Augļu monodiētai der visu veidu augļi un ogas. Par vērtīgākajiem augļiem tiek uzskatīti āboli. Tos parasti mēdz sajaukt salātos kopā ar citiem augļiem – ananāsiem, bumbieriem, banāniem, greipfrūtiem vai ogām.
Dienā ieteicams apēst 1-2 kg dažādu augļu. Tāpat var izvēlēties tikai vienu augli vai sajaukt sev tīkamu augļu kokteiļus. Diētas laikā ir jāizdzer vismaz 2l šķidruma.
Ievērojot augļu diētu ilgāk par 2-3 dienām, svarīgi no diētas iziet pakāpeniski, atsākot ēst vieglus ēdienus ļoti mazās devās.

Ābolu diēta
Šī ir visizplatītākā diēta, jo āboli satur daudz augstvērtīgu uzturvielu, kas labvēlīgi ietekmē visu organismu. Ābolu diēta stabilizē svaru, iztīra gremošanas traktu, atjauno organismu un normalizē asinsspiedienu. Šī diēta īpaši piemērota pēc smēķēšanas atmešanas.
Ābolus var cept cepeškrāsnī, rīvēt, spiest sulu, kā arī ēst ar visām sēkliņām, jo tās satur jodu.
Šai diētai ir daudz variāciju, kā, piemēram, vienu nedēļu ēst tikai ābolus, grauzt rupjmaizes sausiņus un dzert zaļo tēju. Vai arī ābolu diēta, ko papildina ar pus glāzi kefīra sešas reizes dienā, kas mazinās vēdera pūšanos.
Dienā ir jāapēd 1-2 kg ābolu un jādzer daudz šķidruma. To var ievērot vienu vai divas reizes nedēļā, ja ir palielināts svars, kā arī profilaksei - reizi mēnesī.

Saldējuma diēta.
Izlasot diētas nosaukumu, jums noteikti radās jautājums – vai maz tā var būt diēta? Jā – pavisam droši un gūt lieliskus rezultātus.
Der zināt, ka apēsts deserts, kura temperatūra ir 0 grādi pēc C, īsā laikā sasniedz tavu ķermeņa temperatūru, kas ir aptuveni 37 grādi. Šī procesa laikā katrs apēstais aukstā deserta grams iztērē apmēram 37 kalorijas. Vidēja lieluma deserts sver aptuveni 180 gramus. Tātad, sekojot šim termodinamiskam likumam, secinām, ka, jo vairāk apēd aukstu desertu, jo vairāk zaudētas kalorijas un līdz ar to arī mazāks svars.
Saldā deserta vietā vislabāk ir ēst sulas vai arī krējuma saldējumu.

Seksa diēta
Papildus diētām, nedrīkst aizmirst, ka ir arī jāsporto. Vasaras karstajā tveicē ne īsti gribās skriet krosiņu vai doties uz piesmakušu sporta zāli. Lielisks risinājums ir seks. Šī diētas pamatā ir partneru seksuālās aktivitātes uzlabošana.
Proti, lai uzlabotu seksuālo dzīvi, der pievērst lielāku uzmanību nervu darbībai. Tāpēc papildus nepieciešams lietot cukuru, kuru var uzņemt glikozi, ko dabā var sastapt dažādos augļos. Rezultātā, ja organismā nav pietiekoši daudz cukura, tad potence ir novājināta.
Uzturam jābūt bagātam arī ar cinku un omega 3 taukskābēm. Produkti, kas visvairāk satur cinku ir austeres, sarkanā gaļa, rieksti, pupas. Nedaudz cinka satur arī graudaugu produkti.
Produkti, kas visvairāk bagāti ar omega 3 taukskābēm ir lasis, sardīnes un skumbrija.
Par seksu kā līdzekli tievēšanai jau tiek diskutēts kopš seniem laikiem. Ievērības cienīgs ir kļuvis arī fakts, ka tie, kas aktīvi nodarbojas ar seksu, ir veiksmīgi un veselīgi cilvēki.
Lai gan seksu gluži par sporta veidu nenosauksi, bet tas pilda tādas pašas funkcijas kā sports. Seksa laikā tiek sadedzinātas kalorijas, ķermeņa muskuļi tiek izvingrināti. Viena mīlēšanās reizi var pielīdzināt 15 minūšu skrējienam.
Pastāv uzskats, ka katra darbība seksa laikā, priekšspēle, seksa pozas, erakcija un citas darbības sadedzina konkrētu kaloriju skaitu. Tomēr tam nevajadzētu pieiet tik sīkumaini, bet gan atbrīvoties un ļaut vaļu savai fantāzijai un ļauties mīļotā apskāvieniem.
Seks padara dzīvi daudz saulaināku un mūs laimīgākus, apmierinātākus ar dzīvi. Tas ir ļoti būtiski, ka arī iemīlam sevi. Seks uzmundrina un ceļ pašnovērtējumu, līdz ar to arī cilvēkiem retāk gadās ēšanas traucējumi.
Tātad, ja vēlies aktīvi nodarboties ar seksu un ieturēt diētu, iekļauj savā diētā: augļus, kā arī zivis, austeres, riekstus, sarkano gaļu un pupas, dzer daudz tīru ūdeni. Nekādā gadījumā nelieto kafiju, nesmēķē un nedzer alkaholu.