Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:344, Did:0, useCase: 3


Zaļās tējas nenovērtējamā vērtība

Redakcija
Redakcija

Jautāt kādam par to, vai zaļā tēja ir veselīga, droši vien nav vērts, visticamāk, ikviens mūsdienās ir dzirdējis, ka zaļā tēja ir viena no vērtīgākajām tējām. Taču ne visi zina, kāpēc šai tējai piedēvē gandrīz vai brīnumlīdzekļa īpašības. Tāpēc epadomi.lv nolēma saviem lasītājiem pastāstīt nedaudz vairāk par zaļo tēju, un kāpēc tā būtu jālieto?

Pirmkārt, zaļā tēja ir dabīgs antioksidants un, tieši šīs īpašības dēļ, praktiski visiem to iesaka dzert dietologi. Tāpat zaļajai tējai piemīt īpašība paātrināt vielmaiņas procesus organismā, kas ir ļoti svarīgs faktors tiem cilvēkiem, kuri vēlas atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.
Krūzīte zaļās tējas no rīta palīdzēs atbrīvoties no 80 kalorijām un uzlādēs organismu ar enerģiju vismaz uz pusi dienas.

Labus vārdus zaļajai tējai velta arī tie speciālisti, kas strādā ar ādas saslimšanām. Piemēram, pret pinnēm vislabākais līdzeklis ir tieši zaļā tēja. Tā visīsākajā laikā atrisina šo ādas problēmu, neatstājot nekādu kaitīgu ietekmi uz organismu. Pie kam tā ir krietni lētāka, nekā kosmētiskie līdzekļi, kas satur zaļās tējas ekstraktu.

Taču zaļā tēja noder net ikai problemātiskai ādai. To var lietot kā lielisku, bet galvenais- dabīgu, sejas ādas mitrināšanas līdzekli.
Ja vēlaties savu ādu pēc iespējas ilgāk saglabāt jaunavīgu, tad nedaudz zaļās tējas pievienojiet savam sejas tonikam. Rezultātā iegūsiet ideālu līdzekli pret ādas novecošanos.

Bez tam zaļā tēja ir brīnišķīgs mutes skalojamais līdzeklis. Regulāri to lietojot, svaiga elpa būs jūsu lepnums, nevis problēma.

Zaļā tēja ir arī labs pretsāpju līdzeklis. Karstā veidā tā tikai dažu minūšu laikā likvidē galvassāpes un noņem nogurumu.

Bet zaļās tējas vanniņas rokām un kājām ne tikai palīdz atbrīvoties no baktērijām, bet lieliski stimulē nagu augšanu un padara tos ievērojami stingrākus.

Dzeriet zaļo tēju, lietojiet to kompresēm, kosmetoloģiskos nolūkos un pievienojiet vannai. Esiet stipri, veseli un mūžam jauni!