Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:344, Did:0, useCase: 3


7 paņēmieni, kā apmānīt bada sajūtu

Redakcija
Redakcija

Bada sajūta nav nekas patīkams, Taču, ko darīt, ja ēst gribas, bet liekos kilogramus uzņemt negribas? Un kā apmānīt bada sajūtu, kas ir galvenais šķērslis ceļā uz skaistu figūru? Par to lasiet šajā rakstā

1. Ēdiet no maziem šķīvjiem. Piepildiet šķīvi līdz malām, un jums liksies, ka jūsu priekšā ir liela porcija.

2. Aizsieniet acis. Kad mēs neredzam porciju, tad ēšanas procesā varam labāk koncentrēties uz garšas sajūtām. Rezultātā sāta sajūta iestājas ātrāk.

3. Veiciet punktu masāžu. Par bada sajūtu ir atbildīgi punkti, kas atrodas ausu ļipiņās, punkts starp degunu un augšlūpu, kā arī punkts zem lielā pirksta.

4. Pakošļājiet pētersīļa zariņu. Pētersīļi satur lielu daudzumu insulīna, kas samazina cukura līmeni asinīs un mazina apetīti. Līdzīgu efektu palīdzēs sasniegt svaigu piparmētru aromāta ieelpošana. Tas nomierinās bada sajūtas dēļ satrauktos receptorus.

5. Iegādājieties traukus un galdautu zilā krāsā. Krāsu uztvere ir tieši saistīta ar apetīti, bet to samazina visi zilās krāsas toņi.

6. Dodieties pastaigās svaigā gaisā. Svaigs gaiss palīdz organismam uzņemt skābekli, un bada sajūta uz laiku atkāpjas. Ja pastaigāties nesanāk, atveriet logu un izdariet 20 dziļas ieelpas.

7. Rēķiniet galvā. Ja jūtat, ka esat izsalcis, bet barības uzņemšana kāda iemesla dēļ nav iespējama, pārslēdzieties uz kaut ko citu. Piemēram, sāciet galvā reizināt trīsciparu skaitļus.

Ieskaties! Noderīgi!

Nupat iznākušajā Apgāda Zvaigzne ABC grāmatā "Alu sievietes nekļūst resnas. Paleodiēta ātram rezultātam" ir stāstīts arī par veselīgu, no sintētiskiem ķīmiskiem savienojumiem brīvu dzīvesveidu. Katram no trim soļiem izveidota ēdienkarte un sniegtas arī paleodiētas ēdienu receptes.

Divdesmit pirmā gadsimta sieviete vakariņas neiegūst, nogalinot kādu ar milnu. Kopš uguns atklāšanas dzīve ir neatgriezeniski mainījusies, taču mūsdienu sievietes organisms joprojām darbojas pēc tiem pašiem principiem kā viņas slaidajām paleolīta laikmeta māsām. Akmens laikmeta sievietes ēda, lai būtu veselas, spēcīgas un izturīgas, bet nekļuva resnas. Arī mūsdienu sievietes var „atgriezties pie saknēm”, attīrīt organismu, atjaunot hormonu līdzsvaru un sakārtot vielmaiņu. Paleodiēta ir ultramoderna pieeja senai idejai. Tas ir vienkāršs trīs soļu plāns ātrai un noturīgai svara zaudēšanai.