Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:344, Did:0, useCase: 3


Jaunas un vecas ziņas par ilgu un laimīgu dzīvošanu

Redakcija
Redakcija

Izdevniecība „Avots” laidusi klajā dr. habil. med. prof. Anatolija Danilāna, četrpadsmito grāmatu un daudzu zinātnisku publikāciju autora, jaunāko darbu „Jaunas un vecas ziņas par ilgu un laimīgu dzīvošanu”.

Kurš no mums gan negrib dzīvot ilgi un laimīgi? Konfūcijs un profesors Anatolijs Danilāns apgalvo, ka „lai dzīvotu ilgu un laimīgu mūžu, nekas īpašs nav jādara”.

Savā jaunajā grāmatā „Jaunas un vecas ziņas par ilgu un laimīgu dzīvošanu” profesors mazliet nenopietnā veidā, ar šķelmīgu smaidu, pavisam vienkārši un saprotami stāsta par sarežģītām un svarīgām lietām – jaunākajām zinātniskajām atziņām par „labajiem” un „sliktajiem” pārtikas produktiem, par izslavētām, nereti nepamatoti, veselības uzlabošanas un tievēšanas metodēm.

Pieredzējušā gastroenterologa Danilāna padomi ir patiešām vienkārši un izpildāmi. Te nav skarbu prasību atteikties no visa, kas mums garšo un patīk. Lai paildzinātu savu mūžu un padarītu to patīkamāku, ir jāpatur prātā grāmatā paustās galvenās atziņas par veselīgu dzīvesveidu un jāpiedomā pie tā, ko un cik daudz mēs ēdam un dzeram, vai un cik daudz kustamies, vai indējam sevi ar pastāvīgām negācijām, jeb rodam prieku vērtīgākajā, kas mums dots – būt dzīvam.