Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:344, Did:0, useCase: 3


Atslodzes dienas augustā. Ēdam saskaņā ar Mēness kalendāru un dabas ritmiem

Redakcija
Redakcija

Pasaulē ir daudz dažādu efektīvu, mazāk efektīvu, klasisku un eksostisku diētu. Turklāt novērots, ka viena diēta kādam ir ideāli piemērota, bet citam tajā pat laikā no tās nav nekāda labuma, kas izskaidrojams ar katra cilvēka individuālajām organisma īpatnībām un dzīvesveidu. Paralēli diētām pastāv objektīvie faktori, kuri daudz efektīvāk ietekmē mūsu organismā notiekošo. Viens no šādiem faktoriem ir Mēness ietekme un cikls, kuram sevišķi pakļautas sievietes. Uzlabot savu dzīves kvalitāti varam, dzīvojot harmonijā ar dabas ritmiem un te īstais palīgs un padomdevējs būs Mēness kalendārs, pēc kura vadoties, tiek noteiktas atslodzes dienas.

Ko nozīmē atslodzes dienas?

Tas nozīmē, ka šajā laikā jums ir iespēja attīrīt savu organismu, labāk uzņemt vitamīnus un minerālvielas, kā arī atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.

Nelielai atslodzei un īslaicīgai diētai ideāli būs piemērots Jaunmēness laiks. Savukārt nopietnāku diētu vēlams uzsākt 3 dienas pirms Pilnmēness iestāšanās.

Augoša Mēness laikā organisms maksimāli izmanto visu, ko uzņemam, taču arī vieglāk uzkrāj rezerves (liekos kilogramus), tāpēc šajā laikā jādomā par vitamīniem bagātu uzturu, izvairoties no trekniem un olbaltumvielām bagātiem ēdieniem.

Dilstoša Mēness fāzē organisms vieglāk zaudē visu uzņemto, turklāt labi attīrās, tāpēc, ja jums nav svara problēmu, tad droši šajā laikā varat palutināt sevi ar kādu kārumu, neaizmirstot arī par organisma attīrīšanu ar ārstnieciskām tējām.

Tiem, kas vēlas atbrīvoties no liekajiem kilogramiem, laikos, kas norādīti tabulā, ieteicams rīkot atslodzes dienas, atsakoties šajos periodos no ēdiena vispār. Dzeriet šajos periodos ūdeni, tējas, kefīru (dilsošā Mēness fāzē) un arī svaigi spiestu sulu (augoša Mēness fāzē).

Atslodzes dienas AUGUSTĀ

DatumsMēness fāzeAtslodzes sākumsAtslodzes beigas;
2 augustsJauns18:00-
3 augustsJauns-12:00
10 augustsAugošs14:45-
11 augustsAugošs-03:45
18 augustsPilns06:5018:00
25 augustsDilstošs01:0012:10