Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:329, Did:0, useCase: 3


Cilvēka veselība neveselīgā vidē

Redakcija
Redakcija

Izdevniecība Avots nupat laidusi klajā Borisa Bolotova grāmatu “Cilvēka veselība neveselīgā vidē”. Šajā izdevumā aplūkotas daudzas un dažādas plaši sastopamās kaites, tostarp arī dažādu veidu audzēji, kas rodas tieši mūsdienu dzīves apstākļos. Tāpat arī tiek piedāvāti dabiski līdzekļi, kas palīdzētu ar šīm kaitēm tikt galā. Grāmatas unikalitāte slēpjas autora sniegtajā tautas medicīnas teorētiskajā pamatojumā, izmantojot savām atveseļošanas metodēm uz matemātiskām formulām balstītus pierādījumus. Savukārt grāmatas galvenā vērtība ir spēja ar viegli pieejamiem līdzekļiem nodrošināt labu veselību ikvienam.

Boriss Bolotovs ir pionieris medicīnā; viņa izstrādātā prakse ir palīdzēju sekmīgi uzveikt onkoloģiskas kaites jau gadiem ilgi. Viņa devums ir tik pamatīgs, ka tā aprakstam vien nepieciešama atsevišķa grāmata. Boriss Bolotovs faktiski spēra soli uz priekšu no aprakstošās un konstatējošās medicīnas uz nākotnes medicīnu. Bolotova izvirzītā vēža šūnas teorija pavēra ceļu uz efektīvu vēža profilaksi un uzvaru pār to.

Noslēgumā piedāvāts kodolīgs dažādu ārstniecības augu rādītājs.