Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:329, Did:0, useCase: 3


Kā uzlabot potenci? Iesaka farmaceite

Redakcija
Redakcija

Lai uzlabotu potenci, vispirms jāatsakās no smēķēšanas un alkohola lietošanas, jo tie negatīvi ietekmē seksuālo funkciju. Nikotīns traucē normālai asinsplūsmai, sašaurina mazos asinsvadus, bet alkohols ietekmē nervu sistēmas impulsu pārraidi, organisms pārlieku atslābst un alkohols izjauc hormonu veidošanās procesus. Tāpat potences uzlabošanas nolūkā ieteicams lietot dažādas tējas un parūpēties, lai ikdienā uzņemtu vitamīnus, minerālvielas, taukskābes un aminoskābes pietiekamā daudzumā, skaidro Aptieku tīkla Apotheka farmaceite Ilze Jaudzeme.

Potences uzlabošanai ieteicams:

# 1 Augu tējas
Potences veicināšanai ieteicams dzert pļavas āboliņa, anīsa sēklu, burkānu sēklu, eleiterokoku, lupstāju, selerijas, sparģeļu un ženšeņ tējas. Labvēlīgu ietekmi atstāj arī divdaivu ginks, kas plašāk pazīstams ar nosaukumu ginkgo biloba, tā lapu tēja palīdz uzlabot perifēro asinsriti un līdz ar to arī dzimumlocekļa apasiņošanu.

# 2 Cinks
Potenci iespējams pastiprināt, uzņemot cinku, jo tas veicina testasterona veidošanos. Profilaktiskos nolūkos ieteicamā dienas deva ir 15 mg dienā.

#3 C vitamīns
C vitamīns saglabā asinsvadu elastību, tāpēc ir nozīmīgs potences uzlabotājs. Ieteicamā dienas deva ir 500 mg divas reizes dienā.

#4 Zivju un naktssveces eļļa
Organismu labvēlīgi ietekmē omega-3 taukskābes, kas atrodamas zivju, linsēklu un smiltsērkšķu eļļā. Tāpat ieteicama naktssveces eļļa, kas vairāk zināma kā preparāts sievietes intīmās veselības uzlabošanai, taču tā labvēlīgi ietekmē arī vīriešu intīmo veselību. Zivju eļļu ieteicams lietot pa divām tējkarotēm dienā, bet naktssveces eļļu pa vienam gramam trīs reizes dienā.

#5 Aminoskābes
Potences uzlabošanai var lietot arī aminoskābi arginīnu (L- arginīns, kas iekļauts uztura bagātinātāju sastāvā). Arginīns dod tonusu, kas pozitīvi ietekmē dzimumsfēras funkcionalitāti.