Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:329, Did:0, useCase: 3


Video: Prezentēs Latvijā pirmo medicīnas video-konsultāciju platformu

Redakcija
Redakcija
Daudzviet pasaulē ir plaši attīstījusies telemedicīnas nozare, kas caur dažādiem instrumentiem ārstiem ļauj pacientus konsultēt tiešsaistes režīmā. Šī nozare patlaban attīstās arī Latvijā, un viens no instrumentiem ir nesen atklātā vietne "DoctorOnline" (https://doconline.lv/) - līdz šim pirmā Latvijā izstrādātā veselības speciālistu video konsultāciju platforma. Šis risinājums ļauj ārstam ar videozvana palīdzību konsultēt pacientus tiešsaistē – gan speciālistam, gan pacientam ērtā laikā un vietā.

2018. gada jūnija beigās vietne kļuva pieejama lietotājiem, par vienu no pirmajiem oficiālajiem sadarbības partneriem kļūstot daudzprofilu medicīnas centram “Veselības centrs 4”. Aizvadīto mēnešu laikā ievērojami audzis vietnē reģistrējušos pacientu skaits, un šobrīd ar vietnes starpniecību noris līdz četrām video konsultācijām dienā.

Ceturtdien, 13. septembrī, plkst. 11.00 veselības studijā “Kombucha”, Lāčplēša ielā 52/54, Rīgā, medijiem tiks prezentēta jaunizveidotā platforma, tās funkcionalitāte un priekšrocības, vietnes attīstības rādītāji, kā arī notiks video-konsultācijas demonstrācija.
Vērtējums: