Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:330, Did:0, useCase: 3


Efektīvākā metode pret galvassāpēm

Redakcija
Redakcija

Šī metode ir ļoti sena un mūsdienās praktiski nav zināma. Ar tās palīdzību, lai likvidētu galvassāpes, nav nepieciešami nekādi līdzekļi, ne arī priekšmeti. Nav nepieciešams pilnīgi nekas. Vienīgais, kas jums būs vajadzīgs, tās ir jūsu plaukstas. Metode ir ļoti ātra un iedarbīga, taču uzreiz jābrīdina, ka arī ļoti neparasta, un pieļauju, ka daudzi no jums pirmajā brīdī tai var nenoticēt. Tomēr izmēģiniet kaut vai vienu reizi- un redzēsiet, ka atgriezīsieties pie tās vēl un vēl.

Kā tas iespējams?

Lieta tāda, ka patiesībā mēs paši saviem spēkiem varam izārstēties no jebluras slimības. Un tas tiešām tā ir, taču, lai sīkāk paskaidrotu, kā ats darbojas, būtu jāizlasa vesela grāmata, un tas ir pārāk ilgi. Šī ir senākā mācība, kas balstās uz jogas un tibetas medicīnas pamatiem. Šajā reizē pastāstīsim tikai par to, kā atbrīvoties no galvassāpēm.

Galvassāpju ārstēšana ar bioenerģijas palīdzību

Vispirms jāuzlādē plaukstas ar enerģiju. To darīt gan nav obligāti, taču tādējādi iespējams pastiprināt efektu. Tātad: sakoncentrējiet uzmanību uz savām plaukstām un berzējiet tās vienu pret otru 3-5 sekundes. Pēc tam lēnām atbīdiet plaukstas vienu no otras nelielā attālumā, vienlaikus iztēlojoties, ka starp tām veidojas neliela apaļa lode. Nu lūk, plaukstas esam uzlādējuši.

Tagad pielieciet plaukstas pie galvas tā, lai plaukstu apakšējā daļa atrastos uz uzacīm, bet pirksti tuvāk pakausim. Ja šis plaukstu novietojums šķiet sarežģīts, var arī darīt citādi: vienu plaukstu horizontāli novietot uz pieres, otr- uz pakauša. Aiveriet acis un paguliet tā 5- 15 minūtes, atkarībā no sāpju stipruma.
Kamēr atrodaties guļus stāvoklī, iztēlojaties, kā no plaukstām plūst enerģija, kas iziet caur galvu. Pamēģiniet iedomāties, ka galva vairs nesāp. Šāda iztēle pastiprina ārstēšanas efektu.

Iespējams, ka sāpes nepāries pēc šādas 10 minūšu procedūras. Jūs teiksiet, ka tas nestrādā, un dosieties savās ikdienas gaitās. Taču vēl pēc 10 minūtēm jūs jau būsiet aizmirsis, ka jums sāpēja galva, jo pat nepamanīsiet, kā sāpes izzudīs.

Vecums un enerģija

Ar gadiem cilvēka enerģija kļūst vājāka. Precīzāk, nevis enerģija kļūst vājāka, bet gan prasme vadīt to. Tāpēc, jo vecāks jūs esat, jo grūtāk būs panākt vajadzīgo efektu. Taču tas būs jebkurā gadījumā. Ja jums ir 5-15 gadus vecs bērns, varat palūgt viņam veikt jums šo procedūru. Bērniem bioenerģija ir ļoti augstā līmenī, tāpēc sāpes var pāriet jau pēc pāris minūtēm.