Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:330, Did:0, useCase: 3


Dziedinošā enerģija – visapkārt un mūsos

Redakcija
Redakcija

Drīzumā Apgādā Zvaigzne ABC iznāks Dr. Igora Kudrjavceva grāmata “Dziedinošā enerģija”. Aicinām ikvienu interesentu uz grāmatas atvēršanas svētkiem trešdien, 30. septembrī, plkst. 18.00 apgāda prezentāciju zālē K. Valdemāra ielā 6. Šī ir jau trešā grāmata sērijā “Saules ceļš”, un tajā autors – ciguna skolotājs un ārsts ar vairāk nekā 30 gadu stāžu medicīnā – dāsni dalās Austrumu gudrības noslēpumos, stāstot par tiem dzīvības enerģijas veidiem, kas bieži tiek dēvēti par stihijām jeb pirmelementiem.

Visuma un cilvēka uzbūve balstīta uz vieniem un tiem pašiem principiem. Ķīniešu medicīnā pazīstamas piecas stihijas jeb enerģijas fāzes – Koks, Uguns, Zeme, Metāls un Ūdens. Protams, šie nosaukumi ir metaforas, kas nav jāuztver burtiski. Taču stihiju ietekme ir pavisam reāla. Piemēram, ja organismā ir pietiekami Koka enerģijas, cilvēks ir stiprs un kustīgs. Ja pietiek Uguns enerģijas, cilvēks ir priecīgs un mīlestības pilns. Zemes enerģija sniedz stabilitāti un pārliecību par sevi. Metāla enerģija piešķir drosmi, domu un rīcības skaidrību. Ūdens enerģija dod izturību, elastību un gudrību. Turklāt šis likums darbojas arī pretējā virzienā: mēs paši spējam producēt un piesaistīt stihiju enerģiju. Izkopjot sevī noteiktu spēku, sākam rezonēt ar apkārt esošo Dzīvības spēku. Izprotot, kā Dzīvības Spēks mūsos mijiedarbojas ar ārējiem dabas spēkiem, var uzlabot veselību, stiprināt gribasspēku, sakārtot seksuālo enerģiju un uzlabot kopējo dzīves kvalitāti.

Grāmatā “Dziedinošā enerģija” Igors Kudrjavcevs pastāsta, kā strādāt ar katru no stihijām, stiprinot to, kura ir vājāka, un “dzēšot” to, kuras pārmērīga aktivitāte cilvēkam kaitē. Te labs palīgs būs arī vingrojumu komplekss Ba Duan Dziņ jeb Astoņi brokāta gabali, kuru labāk varēs apgūt, izmantojot grāmatai pievienoto DVD disku. Astoņi brokāta gabali ir efektīvs un drošs klasisku vingrojumu komplekss, kas pasaules praksē bieži tiek izmantots veģetatīvās nervu sistēmas, mugurkaula problēmu, bronhiālās astmas, cukura diabēta, onkoloģisko slimību, psihisko traucējumu, narkomānijas, alkoholisma un citu slimību kompleksajā ārstēšanā. Vingrinājumi ir vienkārši, tomēr, kā atzīst daudzi, kuri tos veic pirmo reizi, jūtami aktivizē organisma enerģijas plūsmu. Par kompleksa dziedinošo spēku Dr. Kudrjavcevs nereti pārliecinājies praksē, vērojot, kā uzlabojas viņa pacientu veselība pēc ciguna nodarbībām. Staigājoša liecība par Dziedinošās Enerģijas darbību ir arī pats Igors Kudrjavcevs – būdams Černobiļas veterāns, viņš joprojām ne vien ir aktīvs un vesels, bet arī palīdz citiem būt mundriem, aktīviem un harmoniskiem.

Dr. Igors Kudrjavcevs uzsver: sērijas “Saules ceļš” mērķis ir Enerģija, Harmonija un Veselība šeit un tagad, taču tās neradīsies, tikai par tām domājot vai lasot gudras grāmatas. Ir jāpraktizē – kaut soli pa solim, regulāri un apņēmīgi. “Iegūt Dziedinošo Enerģiju var ne tikai īpaši izredzētie, bet ikviens,” viņš smaidot saka. “Vajadzīga tikai vēlme un prakse. Lasiet, praktizējiet, iegūstiet un baudiet Dziedinošo Enerģiju!”