Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:330, Did:0, useCase: 3


Darīsim sevi un šo pasauli labāku

Redakcija
Redakcija

Pamācoša un pielietojama informācija dažādās dzīves jomās un tēmās – tā par sevi raksturo radošās dzīves studija “Alfa Jums”. Tā ir iespēja katram pašam strādāt ar sevi praktiski, jo otra vietā darīt nav iespējams, tikai cilvēks pats var mainīt savu dzīves kvalitāti. Dzīves studija ir vieta, kur smelties padomu, atbalstu, spēku. Lai mainītos, ir jāsaprot problēmu cēloņi – šeit izpalīdzīgs var būt pie dziednieks vai zemapziņas problēmu izzīmēšanas nodarbības, kuru laikā tiek aplūkota zemapziņa, apjaustas aplamās programmas un dvēseles traumas, ar kurām jāstrādā. Tas ir darbietilpīgs process, kuru kā paša tīrīšanās ceļu izvēlas apņēmīgākie un disciplinētākie.

Burvju nūjiņas nav. Attīrīt savu apziņu un piestrāvot savu biolauku ar jaunām tīrām enerģijām palīdz Augstākie spēki, lūgšanas, meditācijas, skaņu un krāsu terapijas, Reiki gaisma un mīlestības vibrācijas, gudrās baltu zīmes un latviešu tautasdziesmas. Neizpaliek arī Rūnu varenais spēks. Jo vairāk cilvēks zina, jo vairāk metožu, ar kurām ietekmēt savu domāšanu, rīcību, attieksmi pret dzīvi, sevi, citiem, dabu un pasauli. Ko sējam, to pļaujam, un pilnīgi viss, ko dzīvē saņemam, ir pašu pelnīts - nav jēgas apvainoties par pāridarījumiem uz citiem vai likteni. Jāmainās, sevī piedodot, un atlaižot visu slikto, tad mainīsies arī dzīves ārējās izpausmes, jo cilvēks pats ir magnēts, kurš pievelk visu ar viņu notiekošo, ar to, kas ir paša zemapziņā.

Lielākā daļa cilvēku ir enerģētiski atdalīti no Pirmavota, var teikt tālu no Dieva. Tad nav iespējams saņemt veldzējošo dzīvības enerģiju, visu labo dzīvei – veselību, prieku, mīlestību, veiksmi, labestību. Rodas bloki, deformācijas, un čaula izkropļo enerģijas plūsmu. Rezultātā rodas slimības, nelaimes, neveiksmes. Tomēr Dievam vienmēr taisnība. Viņa grāmatvedībā kļūdu nav. Dievs sevi neuzspiež, mūsu brīvā izvēle ir dzīvē pieaicināt Augstāko vai spītīgi rakties kā kurmjiem zem zemes domājot: “Gan jau es pats, gan jau kaut kā tikšu galā.” No Augšas mūs redz un zina, ko jūtam un respektē mūsu pat šādu brīvo gribu. Taču tad mokāmies mēs paši, un mokās līdzcilvēki. Tā ir iekārtots, esam visi savstarpēji saistīti.

Ja nu reiz esam šeit uz zemes cilvēka veidolā, būtu vērts padomāt, kādēļ esam radīti pēc Dieva līdzības un kas, mūsuprāt, ir Dievs. Protams ar savu šībrīža apziņu to izprast nav iespējams, bet nojausma, ka Dievs – Mīlestība, Dzīvība, Gudrība, Saprāts, jeb Augstākā Apziņa, Brīvība un vēl daudzas citas izpausmes mums varētu nākt palīgā, tomēr ir. Ir, uz ko tiekties, lai darītu šo pasauli labāku. Darīsim to kopā! Konkrētus padomus, ko un kā darīt, jāmeklē katram pašam, jo katrs cilvēks un situācija ir individuāli atšķirīga. Vienīgā universālā recepte - ielaist sevī Dievišķo gaismu, atveroties tai, taču atceraties, ka netīrā traukā tādu vērtību nelies.

”Alfa Jums” HELSUS festivālā pārstāvēs jelgavnieces - dziedniece Ilga Lilienfelde un rokdarbu meistare Ilze Gamorja.

Ilga Lilienfelde sevi raksturo kā dziedniece, reiki meistare un rūnu skolotāja. Savas prasmes dziedniece izmanto, lai, palīdzētu grūtībās nonākušajiem saprast problēmas un kliedēt tās. Tāpat tiek vadīti semināri par reiki, rūnām, baltu zīmēm un dažādām atveseļošanās tēmām. Cilvēka enerģētika ietekmē situācijas dzīvē, veselības stāvokli, radošās iespējas, pašrealizāciju, darba iespējas, personisko laimi utt. Tas ir spēks, kurš ne tikai ir jāpieņem, bet ar kuru ir jāstrādā. Šajā sakarā HELSUS festivālā 2016 Ilga Lilienfelde piedāvās īsas konsultācijas par cilvēka enerģētisko stāvokli un tā ietekmi dzīvē, kā arī enerģētiskā lauka ekspresdiagnostiku.

Savukārt Ilze Gamorja HELSUS festivālā piedāvās pašdarinātas eko sojas vaska sveces ar rūnu formulām un baltu zīmēm. Tieši šādu arodu mesitare ir izvēlējusies, jo eko sojas vaska sveces ir 100% augu izcelsmes izstrādājums, ražots no tīras sojas pupiņu eļļas. Eko sojas vaska sveces deg par 50% ilgāk nekā parafīna sveces, tām ir zemāka degšanas temperatūra. Svecēs izvēlētie attēlojumi - rūnas ir sensena piktogrammu sistēma, kurā ietverti priekšstati par Dabā un Visumā valdošiem spēkiem. Rūnas ir kosmiska ”valoda”, kura palīdz īstenot saskarsmi visos esības laukos. Tā ir sena un maģiska rakstu sistēma, kurā īpaši rakstītās burtu zīmēs atspoguļota Kosmosa spēku sūtība. Darbs ar rūnām ir slēptu spēku atbrīvošanas veids, kas ļauj ielūkoties pagātnē, īstenot vēlmes, brīdināt par iespējamiem sarežģījumiem.

Tautās dzirdētās un redzētās Baltu zīmes ir mūsu senču mantojums. Zīmes jeb ornamenti ir lietoti kā simboli, kā informācijas nesēji un enerģijas izteiksmes veidi. Senajām Baltu zīmēm bija ne tikai maģiska aizsardzības funkcija, kas sakārtoja un harmonizēja apkārtējo vidi, bet tās arī palīdzēja virzīt noteiktus procesus īstajā laikā un vietā. Pazīstamas arī dziedināšanas zīmes.

Radošā dzīves studija “Alfa Jums” durvis ir vērusi Jelgavā, kur mīļi gaidīti ir cilvēki ar vēlmi izzināt un pilnveidot sevi, izprast dzīves jēgu un savu dvēseli. “Alfa Jums” būs sastopami arī 21. un 22. maijā HELSUS festivāla Dvēseles dārzā.

Ieskaties! Noderīgi!

Ar zīmēm un rakstiem ir līdzīgi kā ar modernajām tehnoloģijām: informācija tiek saglabāta un nodota tālāk kodētā veidā. Lai datus atšifrētu, ir jāzina kods. Arī latvju raksti ir informācija, bet zīmes - kods. Rakstus var “lasīt”, ja pazīst zīmes un tām atbilstošos tēlus. Savukārt tēli jāmeklē latviešu tautas pasakās, dainās un ticējumos.

Grāmatas “Zīme. Raksts. Nozīme” autore Inese Krūmiņa ir matemātiķe, jostu audēja un folkloriste. Viņa aicina tevi, lasītāj, paraudzīties uz latviešu zīmēm un rakstiem no neierastāka skatupunkta: apvienojot analītisko aušanas pieredzi ar zīmju jēgas izpratni.

Grāmatu vēl jo neparastāku dara tās īpašais pielikums: divrūtiņu raksta tīkls un vairāki raksta kodi. Izmēģini tos un redzēsi, kā zīmes atdzīvojas, mainās un veido dažādus raksta motīvus!

“Grāmatā “Zīme. Raksts. Nozīme” Inese Krūmiņa pauž savu viedokli par tām ģeometriskā raksta zīmēm un struktūrām, kas vislabāk piemērotas aušanai un adīšanai. Viņa aplūko ornamenta un zīmju uzbūves tehnisko pusi, reizē mēģinot pietuvoties to simbolisma izpratnei.

Grāmata izdota Apgādā Zvaigzne ABC un nopērkama visās Zvaigzne ABC grāmatnīcās.