Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:330, Did:0, useCase: 3


Video: Izdota grāmata „Mājas aptieciņa. Augi un dabas veltes”

Redakcija
Redakcija
8. jūnija pēcpusdienā Latvijas Universitātes Humanitāro un Sociālo zinātņu centra konferenču zālē notika Daces Marcinkevičas grāmatas „Mājas aptieciņa. Augi un dabas veltes” grāmatas atvēršanas pasākums.

Prezentācijā piedalījās autore Dace Marcinkeviča, apgāda „Jumava” vadītājs Juris Visockis, SIA „Jelgavpharm” pārstāvis, SIA „Oreola Rīga” pārstāve, kā arī populārais ārsts-fitoterapeits Artūrs Tereško, kurš klātesošos informēja par to, kādas zālītes vēl varam paspēt ievākt savas veselības un labsajūtas nodrošināšanai.

Grāmatā uzzināsiet par raksturīgākajām veselības problēmām pavasarī un vasarā, organisma īpatnībām un dažādu līdzekļu lietošanu, ārstniecības augu izmantošanu ārstēšanai un profilaksei, produktiem imunitātes paaugstināšanai un veselības uzturēšanai, ārstniecības augu uzskaitījumu, sastāvu, pagatavošanu, lietošanu, iedarbību un uzglabāšanu, nozīmīgākajām minerālvielām – to funkcijām organismā – un uztura avotiem.

Epadomi.lv redakcija sadarbībā ar EpadomiTV piedāvā video ieskatu grāmatas atvēršanas svētkos, kā arī fragmentu no sarunas ar pašu grāmatas autori Daci Marcinkeviču
Vērtējums: +2