Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:330, Did:0, useCase: 3


Saulgriežu jogas un mūzikas festivāls piedāvā ieskaņas pasākumu sēriju “Pielaiko jogu parkā!”

Redakcija
Redakcija

Katru sestdienu, līdz Saulgriežu jogas un mūzikas festivālam, Kronvaldu parkā plkst. 10:00 no rīta, norisināsies bezmaksas jogas nodarbība, ko apmeklēt aicināti kā jogas praktiķi, tā visi tie,kas vēlas “pielaikot jogu”, izmēģinot to pirmoreiz. Turpmāko piecu nedēļu laikā, ik sestdienas rītu, būs iespēja piedzīvot dažādu pasniedzēju vadītas jogas nodarbības, atšķirīgās tehnikās, iepazīties ar jogas pasniedzējiem, kā arī vairāk uzzināt par gaidāmo festivālu kvalitatīvas dzīves cienītājiem,kas šogad norisināsies no 17. līdz 19.jūnijam,Siguldā.

14. maijā Kundalīni jogas nodarbību vadīs Jolanta Vasermane.
21. maijā Kundalīni jogas nodarbību vadīs Jānis Zušmanis.
28. maijā NAVA flow joga kopā ar Christina Tangney (angļu valodā)
4. jūnijā Hormonu jogas nodarbību vadīs Karīna Kliesta
11. jūnijā Hatha joga sirds atvērtībai/ Ajengār tradīcijā kopā ar Ilzi Dzenovsku

Ikviens interesents tiek aicināts uz nodarbībām ņemt līdz jogas paklājiņu, ģērbties laika apstākļiem piemēroti, parūpēties arī par atbilstošu dzērienu – siltu tēju vai ūdeni.

Festivāla organizatoru komanda ir sarūpējusi “Pielaiko jogu parkā” dalībniekiem pārsteigumus, par kuriem uzzinās tie, kas pievienosies kādam no ieskaņas notikumam. Lietus laikā jogas nodarbība nenotiks.

Saulgriežu jogas un mūzikas festivāls piedāvā unikālu iespēju – vienviet sastapt pasaules jogas praktiķus, iedvesmoties sevis izzināšanai, piedzīvot Saulgriežu enerģijas mistēriju un atrast domubiedrus – kvalitatīvas dzīves cienītājus!

Festivāla programma: www.jogasfestivals.lv
Līdz 17. maijam 3 dienu ieejas kartes cena: 139.00 EUR (pēc 17.05. – 149.00 EUR)