Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:330, Did:0, useCase: 3


Video: #17 "Joga ar Baibu Kranāti" – Kas ir PRANAJAMA?

Redakcija
Redakcija
No portāla arhīviem. 2015. gads

Sākot 2015. gadu, katru nedēļu Epadomi.lv videorubrikā "Joga ar Baibu Kranāti" jogas speciāliste, pasniedzēja, gaismas jogas autore Baiba Kranāte aicināja uz teorētisku un praktisku jogas nodarbību.

" Patiesais Cilvēks –cilvēciska būtne, kas apzinās sevi kā Radītāju, vienlaicīgi izjūtot sevi kā Lielā Radītāja daļu. Tas nozīmē dievišķās dzirksts ekvivalentu ar visu tālāk izrietošoto": tā Baiba Kranāte, turpinot gada sākumā iesākto videorubriku "Joga ar Baibu Kranāti". Septiņpadsmitā tēma PRANAJAMA. Visas tēmas noskatāmas ŠEIT


Pranajamu atkarībā no sagatavotības un nepieciešamības praktizē vairākos līmeņos: fiziskajā (elpošana, ķermeņa pozīcija –asana vai mudra), enerģētiskajā ( čakru un cilvēka enerģētiskās struktūras pārzināšana), mentālajā ( vizualizācija,meditācija utml), gara līmenī ( komentārs lieks, šis līmenis katram individuāls).
Uruyoga atbalsta ideju, ka 21.gs. cilvēciskās būtnes enerģētiskā struktūra ir mainījusies, paplašinājusies, aktivizējušies tie smalkie ķermeņi, čakras, kas vēl pirms pāris gadiem snauda, tātad sākuma pozīcija ir cita, tāpat mērķis.

Kas ir pranajama? Baibas Kranātes skaidrojums Gaismas jogas/Uruyoga kontekstā.
Filmēts –Ware, Masačusetsā, ASV
Vērtējums: +1