Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:121, Did:0, useCase: 3


Notiks Rīgas domes kausa izcīņas starptautiskās sacensības galda tenisā

Redakcija
Redakcija

No 23. līdz 25. februārim Rīgas Oskara Kalpaka Tautas daiļamatu pamatskolas telpās (Skrindu ielā 1) risināsies Rīgas domes kausa izcīņas starptautiskās sacensības galda tenisā, kurās dalību pieteikuši sportisti no 13 valstīm.

Piektdien, 23. februārī, spēli uzsāks 2006. gadā dzimušie un jaunāki zēni un meitenes, savukārt sestdien, 24. februārī, cīņa par medaļām risināsies 2003. – 2005. gadā dzimušu zēnu un meiteņu konkurencē, bet svētdien, 25. februārī, par uzvaru sacentīsies 2000. – 2002. gadā dzimuši jaunieši un jaunietes.

Sacensības organizē, lai veicinātu spēlētāju fizisko sagatavotību un sportisko meistarību, kā arī lai dotu iespēju izjust starptautiska mēroga konkurenci. Sacensības Rīgā notiek jau vairākus gadus un iemantojušas atsaucību un popularitāti kā vietējo, tā arī ārvalstu jauno galda tenisistu vidū. Tās organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar Latvijas Galda tenisa federāciju.

Papildu informāciju par sacensību norisi var saņemt pa tālruni: 26043582 (G. Kartuzovs) vai e-pastu: latgtf@latnet.lv