Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:121, Did:0, useCase: 3


Aicina pieteikt projektus Rīgas bērnu un jauniešu brīvā laika aktivitāšu organizēšanai vasarā

Redakcija
Redakcija

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina konkursu bērnu un jauniešu brīvā laika aktivitāšu organizēšanai 2017. gada vasarā, kurā aicina piedalīties biedrības un nodibinājumus, kuri organizē darbu ar bērniem un jauniešiem un savu darbību veic Rīgas administratīvajā teritorijā.

Konkursu rīko, lai piešķirtu finanšu līdzekļus projektiem, kas nodrošina bērnu un jauniešu brīvā laika aktivitātes skolēnu vasaras brīvlaikā, sekmējot viņu vērtīborientāciju, aktīvu līdzdalību, kā arī iesaistīšanos fiziskās nodarbībās.

Tiks atbalstīti projekti, kur paredzētas fiziskas aktivitātes, kas neprasa mērķtiecīgu, ilglaicīgu iepriekšēju sagatavotību attiecīgā sporta veidā, piemēram, atklātie treniņi, amatierturnīri un tamlīdzīgas aktivitātes. Finansējums tiks piešķirts projektiem, kas īstenos radošas darbnīcas, ielu kultūras festivālus, āra dzīves pasākumus ar piedzīvojumu izglītības elementiem, ar pilsētas izzināšanu saistītus pasākumus, nodarbes, kas pozitīvi ietekmē sociālo un fizisko vidi vietējās apkaimēs, kā arī ar Latvijas valsts simtgades atzīmēšanu saistītas aktivitātes.

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami RD IKSD tīmekļa vietnē E-skola.lv - Izglītība sadaļā “Finansēšanas konkursi”. Projektu pieteikumi jāiesniedz RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā, Kr. Valdemāra ielā 5, 2.stāvā (ieeja no Kr. Valdemāra ielas) līdz 2017. gada 10.aprīļa plkst. 17.00. Vienlaikus projektu elektronisko versiju jānosūta uz e-pastu: sanita.lace@riga.lv.

Konsultācijas saistībā ar konkursu pieejamas, vēršoties pie RD IKSD Sporta un jaunatnes pārvaldes Jaunatnes nodaļas galvenās speciālistes – ekspertes Rutas Masaļskas pa e-pastu: ruta.masalska@riga.lv vai tālruni tālrunis 67181383.