Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:121, Did:0, useCase: 3


Lai krūtis būtu tvirtas un skaistas

Redakcija
Redakcija

Tās, kuras uzskata, ka viņām ir brīnišķīgas formas krūtis, mēs varam tikai apsveikt. Taču lielākā daļa sieviešu ar savu krūšu formu nav apmierinātas- vai nu par daudz nokarenas, vai par lielu un traucē, vai arī par mazu utt.
Kopumā krūšu forma ir relatīvs jēdziens- gan to forma gan lielums ir izteikti individuālas un bieži vien atkarīgas no iedzimtības, nevis no tā, ko un cik daudz bērnībā esam ēdušas.

Kas ir krūtis? Tie ir dziedzeri, nevis muskuļi, kā vēl joprojām daudzi uzskata. Un šos dziedzerus cieši ieskauj taukaudi un savienotājaudi.

Krūšu augstums un vingrums kopumā atkarīgs no ādas stāvokļa, kas balsta dziedzerus, kā arī no plecu joslas muskuļu tonusa. Āda uz krūtīm ir divas reizes plānāka par sejas ādu, tāpēc ar to jāapietas īpaši delikāti. Ar laiku plānā ādas virskārta neizbēgami izstaipās (pie kam neatkarīgi no tā, vai sieviete zīdījusi mazuli vai nē). Kaut gan šis process ir neizbēgams, tomēr to ir iespējams maksimāli palēnināt un paildzināt ar pareizas kopšanas palīdzību. Pats labākais ikdienas kopšanas līdzeklis ir auksts ūdens. Tas uzlabo asinsriti, tonizē, padara krūšu ādu elastīgu un vingru.

Fitness krūtīm:
Sapņojot par krūšu formas maiņu, jūs tikai nostiprināsiet un palielināsiet krūšu kurvja muskuļus.

Ideālais sporta veids krūtīm skaitās peldēšana- no vienas puses tā ir delikāta ūdens masāža, no citas- slodze pareizajām muskuļu grupām. Laba būs arī ekspres- vingrošana katrai dienai, kas patērē vien 2-3 minūtes no jūsu laika:

1. Nostājieties taisni, rokas izstiepiet sev priekšā, savienojot plaukstas. Spēcīgi, tā lai sajūt muskuļu sasprindzinājumu, spiediet ar kreiso roku uz labo un otrādi (20 reizes).

2. Paceliet rokas virs galvas un izpildiet to pašu vingrinājumu.

3. Nostājieties taisni, aizāķējiet rokas aiz galvas. Lēni, bet ar piepūli tuviniet elkoņu locītavas vienu otrai sev priekšā un atkal atgriezieties sākuma stāvoklī (25 reizes).

4. Nostājieties ar seju pret sienu (viena soļa attālumā no sienas), atbalstieties ar plaukstām pret sienu un stipri uzspiediet uz to (25 reizes).

5. Stāvot, izstiepiet rokas uz sāniem. Taisiet apļveida kustības uz priekšu un atpakaļ (20 reizes uz katru pusi).

Vēl efektīgāks ir rezultāts, ja vingrošanu apvieno ar masāžu, ko var veikt ar rokām vai arī speciālu dušu. Masāžu sāk no krūšu apakšējās daļas, tālāk no krūts galiņa uz augšu līdz kaklam un pazodei. Apkārt krūšu dziedzeriem masāžas kustībām jābūt pulksteņrādītāja virzienā. Nedrīkst aizmirst izmasēt ārējo augšdelma virsmu un ādu krūšu sānos.

Atūdeņotām un tonusu zaudējušām krūtīm ļoti noderīga būs ierīvēšanās ar ledu, vēsas sāļa ūdens, stipras melnās tējas uzlējuma, ozola mizu izvilkuma vai vienādās daļās paņemtu piparmētru, liepziedu un kumelīšu uzlējuma (jāļauj ievilkties 5 stundas) kompreses. Tāpat lieti noderēs dažādu augļu un dārzeņu sulas.
Pēc ūdens procedūrām nepieciešama ādas mitrināšana un barošana ar piemērotu krēmu vai eļļu, bet noslēgumā- toniks ādas vingrumam.

Kustībām, ar kurām uzklāj krēmu, jābūt vieglām, virzītām pa apli uz augšu, lai neizstaipītu ādu. Uz krūšu galiņa un areolas nedrīkst uzklāt nekādus krēmus un citus līdzekļus.

Izpildot šos vienkāršos nosacījumus, jūsu krūtis neatkarīgi no to formas un izmēra, ilgi būs skaistas un tvirtas.