Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:121, Did:0, useCase: 3


Daugavpilī darbu sācis Latgalē pirmais veikparks

Redakcija
Redakcija

Daugavpilī, Ruģeļu ūdenskrātuvē aktīvās atpūtas cienītājiem jau darbojas Latgalē pirmais veikparks “Wake It”, kura oficiālā atklāšana notiks 9.jūlijā. Jaunajā veikparkā tiek gaidīti gan pieredzējuši braucēji, gan iesācēji, gan vienkārši atpūtnieki.

Jaunizveidotajā trasē pagaidām ir viens krikers, taču ar laiku tiek plānots to skaitu palielināt, lai veikdēļa cienītājiem būtu iespēja pilnveidot savas prasmes un triku meistarību. Atpūtas dažādošanai tiek piedāvāta iespēja īrēt sup dēļus. Ar tiem var viegli slīdēt pa ūdens virsmu, bet var arī rīkot sacensības uz ātrumu.

Veikparka pārstāvis Arvis Soldāns pastāstīja: “Ja vēlaties palēkāt pa ūdeni kā ūdensblakts, tad noteikti jāizmēģina akvaskipers – tas ir visātrākais no mūsdienīgajiem ūdens pārvietošanās līdzekļiem, kurš tiek virzīts uz priekšu pateicoties cilvēka muskuļu spēkam, ritmiskām kustībām un labam noskaņojumam. Kad braukšana ar akvaskiperu būs apgūta, burtiski lidosiet virs ūdens. Tā ir iespēja ļoti atraktīvā veidā trenēt savus muskuļus. Atrakcija, kura neatstāj vienaldzīgus cilvēkus ar humora izjūtu un bērnus, ir ripošana pa ūdens virsmu ūdensbumbā jeb hidrozorbā. Arī to var izbaudīt veikparkā. Krastā ir iespēja lēkāt uz batuta, spēlēt bumbu vai vienkārši laiski sauļoties”.

Sestdien, 9.jūlijā, no 11.00 līdz 15.00 visiem tiks piedāvāta iespēja bez maksas izmēģināt HAPPY SETus. Turklāt visu pārējo inventāru varēs iznomāt ar 50% atlaidi. Visas dienas garumā veikparkā notiks dažādas izlozes un atrakcijas. Arī svētdien, 10.jūlijā, visiem pakalpojumiem būs 50% atlaide.

Ruģeļu ūdenskrātuve ir mākslīga ūdesntilpne, kas tika izveidota, gatavojoties Daugavpils HES celtniecībai. Tā atrodas 4 km attālumā no Daugavpils centra un ir iecienīta rekreācijas vieta. Ūdenskrātuves spoguļa laukuma platība ir 14,3 ha. Vidējais dziļums – 3m, bet maksimālais dziļums – 12 metri. Šeit mīt ne tikai raudas, līdakas, asari, plauži, pliči, līņi, ruduļi, karūsas, bet arī vēži. Savukārt tas nozīmē, ka ūdens ir ļoti tīrs. Atkarībā no laika apstākļiem ūdenskrātuve neizsakāmi burvīgi maina savu krāsu – no antracītzaļās līdz svina pelēkajai.