Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:2, Did:0, useCase: 3


Bezmaksas lekcija: kādas pārmaiņas gaidāmas vecāku attiecībās, ģimenē ienākot mazulim

Redakcija
Redakcija

Ienākot ģimenē mazulim, pāra dzīvē notiek nozīmīgas pārmaiņas, kas nereti ir pārbaudījums arī savstarpējām attiecībām. Kā šajā laikā līdzsvarot vecāku un partneru lomas un izvairīties no tā, ka attiecības pēc bērniņa piedzimšanas aiziet “otrajā plānā”, 17. jūlijā plkst. 12:00 t/p “Alfa” Info stundā analizēs pieredzējusī psiholoģe, kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite un piecu bērnu māmiņa Diāna Zande lekcijā “Ikdienas rutīna, stress un savstarpējas attiecības, ģimenē ienākot mazulim”.

“Gaidot mazuli, ir tik daudz jauna un nezināma. Topošie vecāki ar skubu cenšas apgūt gaidāmo - vecāku lomu, dodoties uz kursiem par dzemdību norisi, zīdīšanu, mazuļa aprūpi un attīstību, gatavo telpu bērniņam un meklē labākos ratiņus un autosēdeklīti. Dzīve it kā sagriežas virpulī, kura centrā ir grūtniecības norises un gaidāmais bērniņš. Partneri gatavojas jaunajai vecāku lomai un sapņo par to, kāda būs dzīve ar mazuli,” stāsta psiholoģe Diāna Zande, piebilstot, ka diemžēl, ir tikai dažas nodarbības, kurās var iegūt zināšanas arī par to, kā mainās partneru attiecības pēc mazuļa piedzimšanas, kā ikdienas slodze un stress var veicināt sarūgtinājumu un nesaskaņas starp partneriem, un ko iesākt brīžos, kad šķiet - mans mīļais cilvēks mani nesaprot un neatbalsta.

T/p “Alfa” sadarbībā ar veikalu “Chicco” jau trešdien, 17. jūlijā plkst. 12:00 t/p “Alfa” Info stundā rīko nākamo bezmaksas informatīvo lekciju, lai iedvesmotu, izglītotu, un sniegtu vērtīgus padomus jaunajiem vecākiem kopā ar Diānu Zandi.

T/p “Alfa” vadītāja Liene Apine stāsta, ka mazuļa ienākšana ģimenē ir svarīgs notikums ikvienās attiecībās – apkārt tik daudz emocijas, prieks un satraukums, vienlaikus mainot visu ikdienu, jo šis notikums spēj apmest diezgan iespaidīgu kūleni vecāku attiecībās, tāpēc ir nepieciešama, ne tikai stipra mīlestība, bet arī pacietība, cieņa un spēja skatīties vienā virzienā. „T/p “Alfa” ir par veselīgām attiecībām ģimenē, tādēļ esam pārliecināti, ka “Chicco” Info stundas jaunajiem vecākiem sniedz ne tikai vērtīgu informāciju un padomus, bet arī pārliecību par sevi īpaši svarīgajā brīdī – ģimenē ienākot bērniņam,” piebilst t/p “Alfa” vadītāja Liene Apine.

Nodarbības laikā būs iespējams uzdot jautājumus, uzzināt jaunākās tendences, saņemt praktiskus padomus un ieteikumus savstarpējo attiecību uzlabošanā, stresa mazināšanā un cieņpilnu attiecību veidošanā, saglabājot veselīgas partnerattiecības.

Ikvienu apmeklētāju gaida arī dāvanas no “Chicco” sadarbības partneriem un iespēja testēt dažādus produktus. Nākamā šāda Info stunda t/p “Alfa” paredzēta 9. oktobrī. Pirms lekciju apmeklējuma vēlams iepriekš pieteikties “Chicco” mājaslapas sadaļā Kontakti: https://www.chicco.lv/kontakti.html