Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:2, Did:0, useCase: 3


Tests: Pārbaudi, kāds ir tavas sievišķās enerģijas līmenis

Redakcija
Redakcija

Atbildi uz jautājumiem ar “jā” (par katru 10 punkti) vai “nē” (0 punkti).

1. Vai jūti prieku par dzīvi, tās garšu? Vai jūti, ka tava dzīve ir patīkamu un priecīgu mirkļu pilna? Tie var būt “garšīga” tikšanās ar draugiem, sirsnīgas sarunas, satriecoši labs ēdiens restorānā, silti saules stari uz sejas un citi patīkami sīkumi, kas padara dzīvi garšīgu un piepildītu.

2. Vai atļaujies patīkamus priekus savam ķermenim? Masāža, manikīrs, pedikīrs, spa procedūras un tā tālāk.

3. Vai tu nekonkurē ar vīriešiem? Vai tev nav vēlēšanās viņiem ko pierādīt un "nolikt pie vietas"?

4. Vai atļaujies būt vieglprātīga? Blēņoties un priecāties par dzīvi kā maza meitene?

5.Vai pavadi laiku ārpus telpām, skaistās vietās, iepriecinot acis un uzlabojot garastāvokli?

6. Vai regulāri dari ko radošu? Izšuj, zīmē, veido un radi?

7. Vai praktizē ķermeņa vingrinājumus? Joga, deja u.c., kas iepriecina.

8. Vai tev ir viegli lūgt palīdzību citiem cilvēkiem? Pieņemt palīdzību un atbalstu? Saņemt dāvanas?

9. Vai neuzņemies nevajadzīgu atbildību un ļauj citiem pieļaut viņu kļūdas? Vai nemēģini pārtaisīt un apturēt citus cilvēkus, kad viņi kļūdās? Tu nekritizē un nemēģini visu izdarīt pati?

ATBILDES UN SECINĀJUMI

0 - 40 punkti. Tavs sievišķās enerģijas līmenis ir zems. Tava vadošā enerģija ir vīrišķā. Tev ir vieglāk visu izdarīt pašai, nekā lūgt palīdzību citiem. Tu konkurē ar vīriešiem un vēlies pierādīt, ka esi labāka! Tu koncentrējies uz rezultātu un vēlies to sasniegt par katru cenu. Tavi nervi visu laiku ir saspringti. Tu baidies atslābināties vai izskatīties vāja. Tev svarīgi būt galvenajai, līderei. Tu nevienam neuzticies un domā, ka vislabāk ir vienmēr kontrolēt situāciju. Tu ļoti kritiski vērtē savu ķermeni, daudz kas tev nepatīk, tu vēlētos to labot vai mainīt.

50 - 70 punkti. Tavs sievišķās enerģijas līmenis ir vidējs. Tu izmanto gan vīrišķo, gan sievišķo enerģiju. Dažās situācijās tu uzticies apkārtējiem un ļauj sev palīdzēt. Tomēr ir jautājumi, kuros tev labāk patīk visu kontrolēt, lai sasniegtu rezultātu. Tu vari atļauties dažus trūkumus, vājības brīžus, vienlaikus paliekot stipra. Ir svarīgi, lai tu neaizrautos ar vīrišķās enerģijas attīstīšanu, lai gan tā dažreiz šķiet pievilcīgāka un produktīvāka nekā sievišķā. Tu proti ieklausīties sevī, tomēr tev ir daži fiziski un emocionāli bloki.

80 - 90 punkti. Tavs sievišķās enerģijas līmenis ir ļoti augsts. Tieši par tevi saka "īsta sieviete". Tu nekonkurē ar vīriešiem, tāpēc, ka vīrietis tev ir kas atšķirīgs. Tu zini savus trūkumus un priekšrocības un prasmīgi izmanto tos abus. Tev ir viegli lūgt palīdzību, pieņemt dāvanas un rūpes. Tajā pašā laikā tev patīk rūpēties un palīdzēt citiem cilvēkiem. Tev patīk būt šajā procesā. Tev patīk ko radošu darīt ar rokām. Tavā dzīvē apstākļi paši attīstās visveiksmīgākajā veidā, atrodas īstie cilvēki, līdzekļi un iespējas. Tu pieņem savu ķermeni. Mīli, lolo un lutini to. Tev patīk rūpēties par sevi.