Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:5, Did:0, useCase: 3


Jūsu pirmās Bluetooth austiņas – kas jāzina pirms to iegādes?

Redakcija
Redakcija

Bluetooth austiņas to lietotājiem sniedz unikālu iespēju baudīt mūziku, skatīties video, veikt zvanus un darīt visu to pašu, ko nodrošina austiņas ar vadu, tikai ar vienu lielu atšķirību – neesam ierobežoti vada garuma un esamības dēļ. Iespējams, arī Jums ir gadījies netīšām noraut no galda telefonu, jo aizmirsāt izņemt austiņas, vai arī ar vadu aizķerties aiz durvju roktura, pārvietojoties pa mājokli. Tehnoloģiju attīstība ir veikusi tālu ceļu, lai nonāktu līdz bezvadu austiņām, kas vienlaikus ir arī uzticamas un kvalitatīvas.

Ja vēl neesat ļāvušies tehnoloģiju vilinājumam un iegādājušies Bluetooth austiņas, taču plānojat to darīt, ir gudri vispirms veikt izpēti, lai saprastu, ko gaidīt no piedāvājuma, kādas ir cenas, un kā atrast sev piemērotāko modeli. Turpinājumā esam apkopojuši vērtīgus ieteikumus Jūsu pirmo Bluetooth austiņu iegādei.

Saprotiet, ko vēlaties sagaidīt no austiņām

Jums, iespējams, prātā ir noteikts budžets, kas paredzēts bezvadu austiņu iegādei. Tāpat arī varbūt esat iedomājušies par to, kādām īpašībām vai funkcijām noteikti būtu jāpiemīt modelim, ko iegādāsities. Ņemiet vērā, ka mūsdienās šo preču piedāvājums ir daudzveidīgs, un, piemēram, Bluetooth austiņas interneta veikalā 220.lv pieejamas ļoti plašā klāstā, lai katrs pircējs varētu atrast savām vēlmēm un budžeta iespējām atbilstošu modeli.

Ja Jūsu mērķis ir perfekta skaņas kvalitāte un labākās funkcijas, kas apvienotas ar lielisku dizainu un uzticamu zīmolu, tad jārēķinās ar lielāku summu. Taču, ja vēlaties vienkārši nopirkt bezvadu austiņas, kas būs pietiekami uzticamas un kvalitatīvas, arī šajā gadījumā noteikti varēsiet atrast modeli par labu cenu.

Pārdomājiet, kā un kur austiņas izmantosiet

Lai atrastu savām vajadzībām atbilstošas Bluetooth austiņas, vispirms jāsaprot, kāds būs to pielietojums ikdienā. Ja Jūs lielākoties klausāties mūziku sportojot, jāņem vērā, ka austiņām jābūt tādām, kas labi turas ausīs vai uz galvas, kā arī ir mitrumizturīgas.

Savukārt, ja Bluetooth austiņas lielākoties izmantojat darba vajadzībām, piemēram, konferences zvaniem ar kolēģiem, tad noderīga būs trokšņu slāpēšanas funkcija. Šādas un citas iezīmes var ietekmēt Jūsu izvēli, tāpēc noteikti veltiet laiku, lai pārdomātu, kas tieši Jums ir nepieciešams.

Iegādājieties austiņas, kas darbojas pietiekoši ilgi

Atšķirībā no modeļiem ar vadu, bezvadu austiņu darbību nodrošina tajās iebūvēti akumulatori. Ja sekojat līdzi tehnoloģiju ziņām, tad noteikti būsiet dzirdējuši, ka tieši akumulatora darbības laiks ir iezīme, kas tiek kritizēta ne tikai Bluetooth austiņās, bet arī citās ierīcēs, piemēram, viedtālruņos. Standarta austiņām vajadzētu darboties vismaz četras līdz piecas stundas bez uzlādes, lai Jūs varētu bez aizķeršanās izbaudīt garās darba stundas, treniņus, pastaigas un veikt citas aktivitātes, nepārtraucot austiņu lietošanu.

Izvēlieties īsto skaņas kvalitāti

Jums nav jābūt ekspertam, lai iegādātos īstās bezvadu austiņas. Taču skaņas kvalitātei noteikti vajadzētu būt vienam no faktoriem, kas ietekmē Jūsu izvēli, jo Jūs noteikti vēlēsities, lai austiņās varētu ne tikai labi dzirdēt to, ko saka sarunas biedrs, bet arī izbaudīt mūziku, sākot no basiem, līdz pat katrai sīkākajai dziesmas detaļai.
Izpētiet Bluetooth austiņu aprakstu, lai noskaidrotu, vai tās pielāgotas tieši tam mērķim, kādam to izmantosit.

Savienošana ar ierīcēm

Ir modeļi, kurus iespējams vienlaikus savienot ar vairākām ierīcēm, piemēram, datoru un telefonu, tādēļ izpētiet, vai Jums šāda funkcija var būt noderīga. Tāpat pievērsiet uzmanību arī tam, vai austiņas piedāvā ierīču kontroli ar balsi. Svarīga būs arī mikrofona kvalitāte, lai Jūs dzirdētu citus un citi dzirdētu Jūs.

Ienāciet interneta veikalā 220.lv un izvēlieties Bluetooth austiņas jaunai skaņas pieredzei!