Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:5, Did:0, useCase: 3


Labs apkures katls apmierinātam saimniekam

Redakcija
Redakcija

Lai parūpētos par savu labklājību, vienmēr ir nepieciešams veikt zināmas investīcijas. Apkures katls nenoliedzami ir populārākais un viens no labākajiem pieejamajiem risinājumiem mājas apsildīšanā. Tas darbojas pēc principa, kurā tiek sadedzināts kāds cietais kurināmais, piemēram, ogles, malka vai arī granulas. Šī procesa rezultātā rodas siltums, kas nodrošina mājā siltumu un komfortu. Šī iekārta kalpos daudzus gadus, ja tai tiks nodrošināta pareiza lietošana un regulāra apkope, tādēļ ir svarīgi, lai Jūs pievērstu uzmanību attiecīgā apkuras katla kvalitātei un darba efektivitātei.

Mūsdienās apkures iekārtu tirgus ir visai piesātināts, tādēļ der atcerēties par jau zināmiem zīmoliem, kuri sevi ir pierādījuši jau gadu desmitiem. Šādi uzņēmumi jums kā patērētajam nodrošinās labāko iekārtu un servisu. Veikt izvēli par labu viena vai otra veida katlam nav vienkārši, tādēļ iesakām vispirms pārdomāt savas prasības un iespējas.

Atmos – ilgtspējīgi apkures katli

Atmos kombinētie apkures katli DC 25 SP

Ja runājam par augstas kvalitātes apkures katliem, tad Atmos apkures katli nāk prātā kā īstā izvēle katram pircējam. Atmos ir uzņēmums ar ilgu gadu pieredzi, un viņu katlu ražošanā iesaistās augsti kvalificēti profesionāļi. Pašiem apkures katliem tiek piemēroti stingri ražošanas standarti, lai katram klientam nodrošinātu vislabāko apkures katlu, kas atbilst viņu vajadzībām un kalpos gadiem ilgi. Investīcijas šādā katlā nozīmēs ne tikai siltas telpas nākotnē, bet arī ilgtermiņā ietaupītu naudu un profesionālu apkopes nodrošināšanu, kad vien tas ir nepieciešams!

Atmos malkas-ogles gazifikācijas apkures katli C 50 S (48kW)

Jau minētā uzņēmuma apkures katlu piedāvājums ir ļoti plašs, kas nozīmē to, ka būs iespējams piemeklēt jums un jūsu vajadzībām siltumapgādes risinājumu; šī uzņēmuma klāstā ir pieejami gan pirolīzes katli, gan gazifikācijas apkures katli, gan arī kombinētie apkures katli. Katlu darbībai tiek izmantotas cietā kurināmā gazificēšanas tehnoloģijas, tie tiek apkurināti ar malkas, ogļu, granulu un kombinēto dedzināmo palīdzību. Šāda dažādība sniedz jums izvēles brīvību – izlemiet, kuram kurināmajam dodiet priekšroku un iegādājieties attiecīgi piemēroto Atmos apkures katlu! Jums ir pieejami gan apkures katli, gan granulu katli, gan arī malkas apkures katli. Tie tiek veidoti tikai no ražotāja oriģinālajām detaļām, tādēļ varat paļauties, ka tiek izmantotas tikai visaugstākās kvalitātes detaļas, kuras nebūs regulāri jāmaina, jo apkures katlu izturības dēļ tiem ir laba slava gan visā Eiropā, gan ārpus tās.

Arī šo apkures katlu cenas ir ļoti draudzīgas, jo, pērkot šādu iekārtu, ir jāņem vērā arī uzņēmuma nodrošinātā kvalitāte, ko saņemat kopā ar savu pirkumu. Katram katlam tiek dota arī garantija, kas kalpo kā uzticības zīme no uzņēmuma puses. Ar Atmos apkures katlu ir iespējams ietaupīt – katli izmanto cieto kurināmo, kas ir ne vien lēts enerģijas ieguves veids, bet arī videi samērā draudzīgs risinājums. Citu vidū šie katli izceļas ar savu augsto energoefektivitāti, un jūs varat paļauties, ka Atmos katla iegāde ir nozīmīga investīcija jūsu labsajūtā.