Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:5, Did:0, useCase: 3


Izcili attēli, lieliskas funkcijas: MMD laiž klajā Philps 346B1C monitoru ar USB-C dokstaciju

Redakcija
Redakcija

Amsterdama, 2019. gada 16. oktobris – MMD, vadošais displeju speciālists un zīmola licences partneris Philips monitoriem, paziņo par Philips 346B1C – 34” liektā UltraWide VA LCD monitora ar USB-C – pārdošanas uzsākšanu. Radīts, lai maksimāli palielinātu produktivitāti, sniegtu komfortu darba vidē, un vienlaikus būtu stilīgs. Šis modelis piedāvā ideālus QHD izšķirtspējas CrystalClear attēlus ieliektā VA displejā ar iebūvētu USB-C dokstacijas tehnoloģiju un inovatīvām funkcijām, kas nodrošina ne tikai ergonomisku komfortu, bet arī vides ilgtspējību. Īsāk sakot, Philips 346B1C ir patiess centralizēts risinājums uz produktivitāti orientētiem profesionāļiem finanšu un banku jomā, kā arī citos B2B sektoros.

Eleganti attēli
Philips 346B1C ir aprīkots ar vairākām augsta snieguma tehnoloģijām, kas radītas, lai piedāvātu lietotājiem unikālu attēla baudījumu. CrystalClear, UltraWide QHD 3440 x 1440 pikseļu attēli burtiski izkāpj no ekrāna, savukārt elegantais, platais 21:9 formāts sniedz nebeidzamas iespējas, tai skaitā blakuslogu salīdzinājumus, XXL izklājlapu skatījumu, ļoti detalizētas CAD-CAM aplikācijas un daudz ko citu. Pateicoties MultiView tehnoloģijai, var izmantot sadalīto ekrānu un izbaudīt vairākiekārtu produktivitāti, jo tā ļauj lietotājiem vienlaicīgi strādāt uz vairākām iekārtām, piemēram, uz klēpjdatora un PC, un ar MultiClient integrētā KVM slēdža palīdzību kontrolēt divus dažādus PC, izmantojot vienu monitora-klaviatūras-peles konfigurāciju. Varam iepriecināt arī tos, kam patīk darbu apvienot ar atpūtu, jo šim monitoram ir arī Adaptive-Sync Sync tehnoloģija, kas garantē vienkāršu, zibensātru reakcijas laiku un plūstošu spēli ar nepārtrauktu ekrāna sniegumu.

Lieliskais USB-C
Profesionāļiem, kas vienmēr meklē laiku taupošus un vienkāršus risinājumus, Philips 346B1C ir lielisks jaunums. Šajā displejā ir iebūvēta USB-C dokstacija ar jaudīgu sniegumu, kas nozīmē to, ka lietotāji var izmantot milzīgu modernu funkciju klāstu, piemēram, vienkārša viena kabeļa dokstaciju un iespēju pieslēgt klēpjdatoru pie monitora, lai nodrošinātu augstu izšķirtspējas video un superātru datu pārraidi pat tad, ja klēpjdators pārraides laikā tiek uzlādēts.

Nākotnes funkcijas
Ikvienai minūtei, kas pavadīta pie Philips 346B1C, ir jābūt izbaudītai. Lai to nodrošinātu, monitors ir aprīkots ar plašu komforta funkciju klāstu. Ekrāna bez-mirgošanas tehnoloģija un LowBlue režīms nodrošina labāku vizualizāciju darba laikā; EasyRead režīms sniedz patīkamu lasīšanas pieredzi, kas līdzinās grāmatas lasīšanai; 180° pagriežamais, noliecamais statīvs ar regulējamu augstumu un VESA montāžas statīvu, kas nodrošina optimālu ergonomisku komfortu; un iebūvētais strāvas sensors (Power Sensor) nosaka, vai blakus ir cilvēks, un pieskaņojas tam, tādējādi samazinot enerģijas izdevumus līdz pat 80%. Bet tas vēl nav viss. Šajā monitorā nav izmantots merkurijs, svins, tam ir EnergyStar 7.0, RoHS un TCO sertifikāts, un tas ir iepakots 100% otrreizēji pārstrādājamā materiālā.

Philips 346B1C monitors, produktivitātes izcilnieks, būs pieejams no 2019. gada novembra, un tā ieteicamā mazumtirdzniecības cena būs €599.