Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:5, Did:0, useCase: 3


Vēl iegremdējošāka sajūta ar Philips monitoriem

Redakcija
Redakcija

Amsterdama, 2018. gada 11. jūlijs – MMD, vadošais tehnoloģiju uzņēmums un Philips monitoru zīmola licences partneris, laiž klajā 278E9 – jaunāko papildinājumu patērētāju displeju līnijā E9. 278E9 nozīmē stilīgu dizainu un augstas kvalitātes attēlu, ar ko E9 līnija jau ir pazīstama; tas piedāvā 27 collu plānmalu Ultra-Wide Color Full HD displeju, padarot attēlus reālistiskus un skatīšanās leņķus īpaši platus. To papildina tādas funkcijas kā AMD FreeSync – netraucētai un pilnībā iegremdējošai lietotāja pieredzei.

Vēl krāsaināks
278E9 monitoram ir plašāka krāsu gamma par tā priekštečiem, tas ir aprīkots ar gaišu 27 collu Ultra Wide-Color LCD displeju, kas padara zaļo krāsu dabiskāku, sarkano dzīvāku, bet zilo krāsu dziļāku, kā rezultātā attēls sanāk kopumā spilgtāks. Papildus uzlabota Full HD 1920 x 1080 (16:9) izšķirtspēja nodrošina lielisku attēla kvalitāti ar skaidrām detaļām, īpašu spilgtumu, jaudīgu kontrastu un reālistiskām krāsām, piešķirot attēlu renderēšanai dzīvīgumu.

278E9 ir aprīkots ar plašu papildu funkciju spektru, lai uzlabotu skatīšanās komfortu. Flicker-Free tehnoloģija regulē spilgtumu un samazina mirgošanu, kamēr Philips LowBlue režīms izmanto viedu programmatūru, lai samazinātu kaitīgo īsviļņu zilo gaismu un uzlabotu labklājību. Vēl papildus šiem EasyRead padara lasīšanu līdzīgu tai, kāda tā būtu no papīra, SmartImage padara attēla iestatījumus viegli optimizējamus, savukārt SmartContrast piešķir melnajam dziļumu, līdz ar to izceļot attēlu.

Vēl iegremdējošāks
278E9 ir ieliekts VA displejs, kas var sasniegt 1800R izliekumu, padarot sajūtu iegremdējošāku un samazinot deformācijas. Philips VA LED tehnoloģija izmanto modernu vairāku domēnu vertikālas izlīdzināšanas metodi, kas padara statisko kontrastu attiecības īpaši augstas, piešķirot attēlam spilgtumu un dzīvumu, kamēr tā optimizētā pikseļu pārvaldība nodrošina 178/178 grādu īpaši platu skatīšanas leņķi. Foto rediģēšana, tīmekļa pārlūkošana, filmu skatīšanās un darbs ar grafiku kļūst iegremdējošāks kā jebkad. Ar papildu AMD FreeSync tehnoloģiju 278E9 sniegums ir plūstošs un bez traucējumiem ar praktiski jebkādu kadru ātrumu. Pilnīgam iegremdēšanās efektam, displejs ir aprīkots ar augstas kvalitātes iebūvētajiem stereo skaļruņiem.

Vēl stilīgāks
Philips 278E9 ir plānāks un elegantāks kā jebkad līdz šim. Viens no tā modernā dizaina elementiem ir plānmalu displejs trīs pusēs, kas piešķir izskatam perfekciju un palielina skata laukumu. Šis monitors ir pieejams ar glancēti melnu apdari un slīpētu metāla statīvu, kuru var sagāzt -5°/20° leņķos, papildu ērtībām tas ir aprīkots arī ar VESA statīvu.

Vēl labāk savienots
278E9 monitori ir aprīkoti tā, lai nodrošinātu universālu digitālo savienojamību, tajos ir visi elementi, kas nepieciešami VGA un augstas izšķirtspējas multimediju saskarnes (HDMI) ieejai, lai atbalstītu augstas kvalitātes digitālo video un audio pārraidi no datora vai jebkāda skaita AV avotu. Sniedzot vēl lielākas ērtības un savienojamību, ir iebūvēts arī DisplayPort savienojums, nodrošinot zibensātru attēlu maiņas ātrumu un atsvaidzes intensitāti, kā arī Separate Sync un Sync on Green ievadus.

Philips 278E9QJAB jau ir pieejams, cena ir 229,00 EUR.

Plašāka informācija par Philips monitoriem: ŠEIT