Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Kosmētika 2018. gadā – kam jābūt tavā kosmētikas maciņā?

Redakcija
Redakcija

Kosmētika 2018. gadā – kam jābūt tavā kosmētikas maciņā?
Foto: Shutterstock.com

Piemērota kosmētika tavai ādai piešķirs patīkamu un veselīgu nokrāsu, savukārt tāda dekoratīvā kosmētika kā acu ēnas, skropstu tuša un lūpu krāsa pārvērtīs tavu tēlu no ieturētas biznesa lēdijas līdz pat ekstravagantai balles karalienei. Kādas ir 2018. gada skaistumkopšanas tendences? Uzzini, lasot rakstu!

Dabīgi = tīrs

2018. gada tendences paredz ne tikai pēc iespējas dabīgāku grimu, bet iestājas par veselīgu un attīrītu ādu un kosmētikas līdzekļiem. Aizmirsti par krēmiem, kuru sastāvā ir ķīmiskas vielas, un regulāri attīri sejas ādu!
Vienkāršāks kosmētikas uzklāšanas process

Cik daudz laika Tu patērē kosmētikas uzklāšanai no rīta pirms darba un brīžos, kad posies uz saviesīgu pasākumu? Un cik laika Tu patiesībā gribētu tam veltīt? Kosmētikas ražotāji arvien vairāk ievieš 2 in 1 vai pat 3 in 1 produktus, piemēram:

● dienas sejas krēmu apvienojot ar grima bāzi;
● skropstu tušai pievienojot vasku, kas bagātina skropstas un padara tās zīdainas;
● lūpu krāsu papildinot ar hialuronskābi, kas palīdz mitrināt ādu un tai izskatīties jaunākai.

Foto: Shutterstock.com

Ilgnoturība

Kustīgajā ritmā kosmētikai ir jāpilda sava funkcija visas dienas garumā, tādēļ ražotāji arvien lielāku uzmanību pievērš, lai dekoratīvā kosmētika pēc uzklāšanas būtu ilgnoturīgāka. Kura sieviete vēlas vairākas reizes vakara gaitā dodies uz dāmu istabu un atjaunot savu grimu?

Augļi un citi produkti kosmētikā

Par ādu ir jārūpējas ne tikai no iekšienes, lietojot ūdeni un uzņemot vajadzīgos vitamīnus, bet arī no ārpuses. Kā vēl citādi to darīt, ja ne ar uzturvērtībām bagātiem produktiem? Tādi ir, piemēram:

● zemenes – C vitamīns, kālijs, magnijs;
● avenes – C, E, K vitamīni;
● čia sēklas – Omega 3, Omega 6;
● medus – A, C, E, B vitamīni u.c.

Kosmētikas produkti, kuru sastāvā ir vērtīgie produkti:

● NIVEA lūpu sviests ar avenēm;
● ISANA lūpu balzams ar olīvām;
● MOSSA tonējošs BB krēms ar ziemeļu plūmju eļļu un šī sviestu;
● 100 Receptov krasoti kosmētikas noņemšanas losjons ar gurķi;
● Sally Hansen nagu kopšanas līdzeklis ar zaļo tēju u.c.

Spīdumi

Ja vakara grims, tad mazliet garlaicīgo un perfekto grima konstruēšanu nomaina spīdumi un metāliska pieskaņa, pauž slavenību make-up mākslinieks Džeimijs Dormans. Acu ēnas ar gliteriem ir viena no top tendencēm un tās, kas ir pavisam drosmīgas, gliterus var izvēlēties arī lūpu krāsas vietā. 2018. gadā atļaujies spilgtākus toņus un vaigu sārtumu, kas saskaņots ar acu ēnām!

Foto: Shutterstock.com

Tavā skaistuma plauktiņā noteikti jābūt:

● RDL Young pigmenta acu ēnām;
● Essence Metal Shock acu ēnām;
● Bourjois Satin Edition acu ēnām;
● Maybelline Face Studio Master paletei ar vaigu sārtumu un izgaismotāju.

Lai to perfekti uzklātu, neaizmirsti par otām un aplikatoriem!

Matu krāsa

Lai gan matu krāsa mazāk saistīta ar kosmētiku, perfekts to tonis un griezums var izglābt dienās, kad par grimu negribas domāt. 2018. gada matu krāsa viennozīmīgi ir blonds un vēl blondāks. Savukārt tumšas matu saknes un zeltaini blondi matu gali būs trāpījums desmitniekā, ar kuru pārliecinoši varēsi apgalvot “Pārāk stilīgi, lai ieveidotu akurātu frizūru”.

Ja nedaudz baidies, vai Tev šāds toņu salikums piestāvēs, izmēģini izsmidzināmās matu krāsas, kas pakāpeniski izmazgājas aptuveni vienas līdz divu nedēļu laikā! Tādas ir:

● Colorista;
● Live Color;
● Isana u.c.

2018. gada tendencēm atbilstošus kosmētikas līdzekļus iegādājies Drogas interneta veikalā www.drogas.lv un ietaupi savu laiku!