Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


5 ieteikumi, kā parūpēties par matiem un ķermeņa ādu pavasarī

Redakcija
Redakcija

Gaisā ir jūtams pavasara svaigums un tas ievieš izmaiņas arī ikdienas skaistumkopšanas rutīnā. Ir laiks nomainītziemā lietotos produktus pret pavasarīgākiem, maigākiem un vieglākiem.Produkti, kurus lieto ziemā, ne vienmēr būs piemēroti arī siltākajos mēnešos, tāpēc veic pavasara tīrīšanu arī skaistumkopšanas plauktā un iegūsti veselīgu ādu un mirdzošus matus arī pavasarī. Piecus skaistuma padomus sniedz Dove zīmola vadītāja Kertu-KaiPõldvere.

1. Parūpējies par ādas attīrīšanu. Mainoties gadalaikiem, vieni skaistumkopšanas produkti tiek nomainīti pret citiem, taču daži paliek nemainīgi visu gadu. Skrubis ir viens no tiem produkts, kuru droši vari lietot visa gada garumā, izmantotto kā ikdienas skaistumkopšanasrituālu.Ķermeņa ādas skrubēšana palīdzēs atbrīvoties no sausā un raupjā ādas slāņa. Tā padara ādu mīkstāku, stimulē asins cirkulāciju, palīdz atjaunot šūnas un pat ārstē celulītu. Lieto skrubi pāris reizes nedēļā.

2. Atdzīvini matus, padarot tos mirdzošus. Ziemas laika apstākļi nelabvēlīgi ietekmē matu stāvokli, jo īpašiaukstumā, mitrumā un vējā,tievar kļūt sausi un zaudēt dzīvīgumu. Pavasaris ir īstais brīdis matu atjaunošanai ar kārtīgu mitrināšanas rituālu. Tas ne tikai ļaus atgūt dabīgo mitrumu, kas ziemas laikā zaudēts, bet arī padarīs matus mirdzošus.

3. Atgūsti veselīgu iedegumu. Tā vietā, lai sauļotos vai dotos uz solāriju, lieto dziļi mitrinošus losjonus ar paštonējošu efektu. Svarīgi atcerēties, ka lietojot tonējošus produktus uz sausas ādas, tie atstās nevienmērīgus pleķus, tāpēc vienmēr pārliecinies, lai āda ir attīrīta un vienmērīgi mitrināta pirms produkta lietošanas.

4. Izmēģini svaigus aromātus.Sagaidi siltā laika atnākšanu ar svaigumu. Pavasaris ir piemērots laiks, lai izvēlētos ķermeņa kopšanas produktus ar ziedu un augļu aromātiem. Piemēram,lieto svaigo citronu un ziedu kombināciju, lai uzlabotu garastāvokli siltajās dienās.

5. Atceries par ūdens lietošanu. Lai āda izskatītos veselīga un mirdzoša, neaizmirsti dzert pietiekami daudz ūdens. Papildus tas palīdzēs organismam pārvietot nepieciešamās uzturvielas, kas ļaus justies enerģiski, uzlabos veselību, skaistumu un labsajūtu.