Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Vācu zīmola Catrice kolekcijas jaunumi

Redakcija
Redakcija

Inovatīva kosmētika un jaunākās tendences tieši no modes skates mēles. CATRICE zina, kā atspoguļot starptautisko sezonas modi unikālos, augstākās kvalitātes skaistuma produktos. Iedvesmota no Pavasara/Vasaras kolekcijām, CATRICE virzās uz priekšu, 2017.gada pirmajā pusē, ar jaunajiem must-haves.


Labākais no Skaistuma – no CATRICE

Āzijas skaistuma trendi turpina sniegt iedvesmu šajā sezonā, sniedz otunikālu sajūtu uzklāšanas laikā. Īpašo toņu kombinācijas veido ombre finišu un pievērš uzmanību lūpām. Joprojām absolūti must have produkti, īpaši spilgtā krāsu intesitātē- samtaini matētas tekstūras.

CATRICE klāstam 2017.gada sākumā pievienojas aizraujoša inovācija: Ombré Divu Toņu Lūpukrāsa viegli piešķir lūpām stilīgu krāsu pāreju. No šī brīža, divu toņu lūpukrāsas ir pieejamas kā īpašs akcents standarta piedāvājumā.

CATRICE LIP CUSHION
Ar mīksto, lielo sūkļa aplikatoru, krēmveida spīdums pārklāj lūpas sešos toņos. Satur barojošo avokado eļļu.
Cena ap 5,19 €

CATRICE LŪPU SPĪDUMS LŪPU ZĪMULIS
Matētā, ilgnoturīgā tekstūra reaģē ar ādas pH līmeni un iezīmē lūpas individuālā rozā nokrāsā.
Cena ap 2,59 €

Skaisti konturētas acis noteikti piesaistīs apbrīnojošus skatienus šajā sezonā. Tuša nosedz katru atsevišķu skropstu ar tekstūru izteiktākām skropstām. Metāliskas nianses atspoguļo gaismu un veido īpaši intensīvu efektu. Fokuss ir arī uz uzacīm, kuras tiek īpaši, bet dabiski akcentētas.

CATRICE ROCK COUTURE EXTREME VOLUME SKROPSTU TUŠA 24H
Skropstu tuša ar dziļu melnu tekstūru rada fascinējošu apjomu, brīnišķīgu formu un iespaidīgu garumu – līdz pat 24 stundām. Pieejamas 010 Black un 010 Black Waterproof.
Cena ap 4,19 €

CATRICE SLIM’MATIC ULTRA PRECISE ŪDENSNOTURĪGS UZACU ZĪMULIS
Izveidot precīzas, ļoti smalkas līnijas ir viegli ar īpaši tievo automātisko zīmuli ar birstīti. Ūdensizturīgā, ilgnoturīgā tekstūra pieejama trīs krāsās.
Cena ap 3,19 €

CATRICE EYE’MATIC DIP LINER DEEP BLACK
Dziļi melna tekstūra īpaši ekspresīviem acu līniju veidiem. Pārliecinoši ātri žūstoša un ilgnoturīga.
Cena ap 3,49 €

CATRICE THE COLLECTION ACU ĒNU PALETE
Četras paletes ar deviņām intensīvi pigmentētām, ilgnoturīgām pūdera acu ēnām – katra ietver matētu kontūrēšanas un izgaismošanas toni.
Cena ap 5,19 €.

Konturēšana un strobings turpina būt nozīmīga meikapa rutīnas daļa arī šajā sezonā: šķidras un pūdera tekstūras sniedz dažādas iespējas satriecošu kontūru radīšanai un perfektai izcelšanai. Tonālos līdzekļus var piemērot individuālām vajadzībām un vēlmēm. Papildus tam, daudzas formulas tiek bagātinātas ar antioksidantiem.

CATRICE LIGHT AND SHADOW KONTURĒŠANAS VAIGU SĀRTUMS
Īpaši mīkstais pūderis trīs samtaini matētās krāsās – tumšā un gaišā tonī ar maigu mirdzumu izgaismošanai. Cena ap 4,19 €

CATRICE 24H MADE TO STAY MAKE UP
Augstas kvalitātes šķidrais grims ar matētu efektu pieejams četrās krāsās, ir iedarbīgs un noturīgs līdz pat 24 stundām. Ar antioksidantiem. 30 ml
Cena ap 7,25 €

CATRICE LIQUID LUMINIZER STROBINGA ZĪMULIS
Liquid Luminizer Strobinga zīmulis ar precīzu otiņas aplikatoru rada mirdzošus šampanieša un rožu krāsas akcentus.
Cena ap 4,19 €