Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Iesoļosim rudenī skaistas

Būt skaistai nemaz nav sarežģīti. Tam nav nepieciešami ne superdārgi skaistumkopšanas līdzekļi, ne īpašas procedūras. Viss, kas mums vajadzīgs, lielākoties atrodams dabā. Jāprot tikai to izmantot. Lūk dažas receptes no manas vecmāmiņas pūralādes, kas palīdzēs pēc vasaras karsto Saules stariu ietekmes, atkal atgūt veselīgu matu mirdzumu un jaunavīgu ādas izskatu, saglabājot arī daudziem tik tīkamo iedegumu.

Skaistums no iekšienes

Ātri un efektīvi ādas izskatu uzlabos zāļu tējas. Pagatavojiet maisījumu no kumelītēm, ceļmallapām, kosas un kliņģerītēm. Ņemiet vienu ēdamkaroti maisījuma, aplejiet ar glāzi verdoša ūdens, ļaujiet lai tēja ievelkas. Lietojiet pa 1/4 glāzei pusstundu pirms katras ēdienreizes (4x dienā). Jau pēc nedēļas pamanīsiet, ka āda ieguvusi patīkamu toni un jaunavīgāku izskatu.

Sejas maska- pīlings

Sarīvējiet vienu svaigu burkānu, pievienojiet tam 1/2 tējkaroti samaltu auzu pārslu, samaisiet un uzklājiet uz sejas. Pēc 20 minūtēm noskalojiet ar istabas temperatūras ūdeni.
Šādi pagatavota maska ne tikai atjaunos ādu, bet arī ilgāk saglabās vasaras laikā iegūto iedegumu.

Matu skaistumam

Ierīvējiet matu saknes ar dadžu eļļu vai rīcineļļu, uzlieciet galvā polietilēna cepurīti, aptiniet ar dvieli un pastaigājiet šādi vienu stundu. Šī vecmāmiņu recepte joprojām ir pats iedarbīgākais līdzeklis, kas matus padara biezus un mirdzošus. Galvenais- neaizmirst to periodiski atkārtot.

Pret matu izkrišanu

Uzvāriet glāzi ūdens, ieberiet tajā 20 g diždadža sakņu pulvera un karsējiet uz vājas uguns 15 minūtes. Ļaujiet novārījumam atdzist, nokāsiet to caur marli un ierīvējiet matu saknēs vai izmantojiet kā matu skalojamo līdzekli pēc to mazgāšanas..

Veicot ādu un matus atveseļojošas procedūras, neaizmirstiet arī par labu garastāvokli. Tas ir viens no būtiskiem skaistuma nosacījumiem. Tāpēc, lai neieslīgtu rudens depresijā, palasiet kādu interesantu grāmatu, aizejiet uz iedvesmojošu izstādi, veiciet apgarotus tējas rituālus, veidojiet mandalas no rudens veltēm un ieprieciniet sevi visādi citādi.

Esiet skaistas ne tikai ārēji, bet arī dvēselē!