Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Kurā datumā pie friziera? Tibetiešu matu griešanas kalendārs

Tibetieši matu griešanai Mēness dienas iedala labvēlīgajās un ne tik labvēlīgās. Matu griešanai, pēc viņu izpratnes, ir liela nozīme tālākajam liktenim, jo tas pozitīvi ietekmē cilvēka mūža ilgumu, veiksmi, ārējo izskatu un pievilcību, taču matu griešana negatīvajās Mēness dienās var kaitēt cilvēka dzīvības enerģijai, veselībai un pat piesaukt nelaimi un nāvi.

1. Mēness diena – matu griešana šai dienā izraisa dzīves ilguma samazināšanos.
2. Mēness diena – matu griešana var izraisīt strīdus un nospiestu garastāvokli.
3. Mēness diena – matu griešana cilvēka organismam ir kaitīga, jo cilvēku var pakļaut dzīvības enerģētiskā spēka nelietderīgam patēriņam.
4. Mēness diena – matu griešana var izraisīt cilvēkam diskomfortu – bēdas, bailes pazaudēt piederīgos, var izsaukt kakla un mutes dobuma slimības.
5. Mēness diena – matu griešana var veicināt tieksmi uz privātīpašumu, cilvēks var kļūt nedaudz bagātāks.
6. Mēness diena – nav labvēlīga matu griešana, jo var pievilkt apsaldēšanos, pasliktinās pievilcība, varat izskatīties kā saslimis, un patiešām ir iespējas saslimt.
7. Mēness diena – matu griešana var izsaukt strīdus un konfliktus ar priekšniecību, var izraisīt arī strīdus ar mīļoto cilvēku. Diena, kas patiešām var nopietni pasliktināt veselības stāvokli. Sadedzinoša diena.
8. Mēness diena – matu griešana piesaista ilgdzīvošanu, labu veselību un vērš jūsu dzīvi citu acīs pilnvērtīgu.
9. Mēness diena – negatīva diena, jo matu griešana piesaista slimības.
10. Mēness diena – pēc tibetiešu tradīcijām - sadedzinoša diena. Tiek ieteikts atturēties no matu griešanas, jo tas izsauc saslimšanas un pievilina slimības.
11. Mēness diena – matu griešana var izsaukt jūtu saasinājumu, priekšnojautu pastiprināšanos, paredzēšanas spējas un gaišredzību.
12. Mēness diena – matus nedrīkst griezt, jo tādejādi pievilina nelaimes un traumas, iespējamas dzīvības briesmas.
13. Mēness diena – ieteicams griezt matus, jo tā pievilina veiksmi, laimi, skaistu izskatu un daudz citu labumu.
14. Mēness diena – matu griešana piesaista veiksmi darījumos, uzlabo finansiālo stāvokli, vairo mantisko stāvokli un priekšniecības labvēlību.
15. Mēness diena – būs lietderīgāk atturēties no riska, tādējādi, ka matu griešanas rezultātā iespējami psihiski traucējumi, paaugstināts jūtīgums, galvas sāpes un baiļu izpausmes.
16. Mēness diena – arī šai dienā labāk atturēties no matu griešanas, jo var piesaukt nelaimes, kļūdas. Negatīvie ieradumi un negatīvie novēlējumi - gan karmiskie, gan maģiskie-, var izpausties pilnā mērā, var paaugstināties tieksme uz alkoholu, nav iespējams kontrolēt paaugstinātās negatīvās vēlmes.
17. Mēness diena – matu griešanas rezultāts var veicināt dažādu lietu un darījumu darbības pretestību, izsaukt saslimšanas. Liela iespējamība traumatiskiem atgadījumiem. Pēc austrumu ticējumiem, šī diena pievilina ļauni iedarbojošos spēkus un garus.
18. Mēness diena – matu griešana var veicināt personīgās mantas pazaudēšanu, zādzības, var sākt slimot mājdzīvnieki. Tāpat pēc tibetiešu tradīcijām šī diena ir sadegusi diena, un matu griešana šai dienā var novest pie nopietnas veselības stāvokļa pasliktināšanās.
19. Mēness diena – ir vēlams friziera apmeklējums, jo matu griešana šai dienā pagarina cilvēka mūža ilgumu.
20. Mēness diena – matu griešana nav vēlama.
21. Mēness diena – ieteicama matu griešana, jo piesauksiet veiksmi un labklājību.
22. Mēness diena – matu griešana sniegs iespējas iegādāties kādu īpašumu. Tikai iespējams, ka kļūsiet pilnīgāks, var iegūt lieko svaru.
23. Mēness diena – matu griešana var sniegt sejai skaistu ādas krāsu, veicina jūsu labklājību.
24. Mēness diena – ļoti slikta matu griešanai, jo ir iespējas saslimt. Ja gribat būt vesels, tad atturieties no matu griešanas šai dienā.
25. Mēness diena – matu griešana var pastiprināt acu spiedienu un pasliktināt redzi. Iespējamas acu slimības, iekaisumi, miežgraudu rašanās.
26. un 27. Mēness diena – matu griešana vai frizūras veidošana var piesaistīt prieku un laimi.
28. Mēness diena – matu griešana piesaistīs burvību un veicinās citu patiku pret jums.
29. un 30. Mēness diena – matu griešana šais dienās ļoti nevēlama, jo var piesaistīt nelaimes, ienaidniekus un pat piesaukt nāvi. Tāpat pastāv iespēja iekļūt vai ciest autoavārijā.
31. Mēness diena – ieteicama matu griešana, jo piesauksiet veiksmi sev tuvākajiem cilvēkiem.