Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Kvalitatīvie Noon Copenhagen pulksteņi - moderna aktualitāte šovasar

Kvalitatīvie Noon Copenhagen pulksteņi - moderna aktualitāte šovasar
Noon Copenhagen pulksteņi - stils un kvalitāte

Vieni skatās uz pulksteni kā uz ikdienišķu, ierastu lietu, bet daži, paskatoties uz pulksteni , vēlreiz pārdomājuši tā funkcijas un dizainu. Tieši tāda ir dāņu kompānija Noon Copenhagen. Viņi iepazīstina ar kvalitatīvu pulksteņu līniju, kas rāda laiku pavisam jaunā un inovatīvā veidā. Jaunais brends ātri iegūst popularitāti visā pasaulē.

Visi atpazīst tradicionālo pulksteni ar stundas, minūtes un sekunžu rādītāju. Mēs arī pazīstam digitālo pulksteni ar tā stūrainajiem, gaišajiem cipariem. Nekas daudz gadu gaitā nav mainījies, tikai Noon Copenhagen , kas atrodas Hedensden pilsētā, Dānijā, ir atraduši jaunu veidu, kā rādīt laiku!

Ir daži patenti, ko Noon Copenhagen ir pārņēmuši, lai radītu savu unikālo laika ritējumu un griešanos. Ar tehnisku precizitāti pulksteņa seja nepārtraukti mainās. Tas ir panākts ar krāsainiem un caurspīdīgiem diskiem, kas rotē līdz ar laiku. Šis unikāli veidotais DNS un inovatīvās tehnoloģijas rada jaunu dimensiju attēlu, kā noteikt laiku. Šis ir viens no veidiem kā Noon Copenhagen rada savu īpašo vietu un izceļ sevi starp pārējiem pulksteņu veidotājiem tirgū.

Tehnoloģija ir viena lieta, bet dizains pavisam kas cits. Apvienojot šīs divas lietas Noon Copenhagen ir spējuši sasniegt to, ko neviens cits pulksteņu ražotāju uzņēmums un brends. Revolucija pulksteņu dizainā. Dizains un mode ir tik pat nozīmīgi kā funkcionalitāte. Noon Copenhagen sadarbojas ar rūpniecības dizaineri Henriku Sorigu Tomsenu (Henrik Sorig Thomsen), kurš ir spējis maksimalizēt rotējošo disku unikālās iespējas. Tikai augstas kvalitātes materiāli, kā āda, titāns, gluds silikons un tērauds, ir izmantoti veidojot šos šī brīža modernākos pulksteņus.

Noon Copenhagen kolekcijas ir dažādas. Ir moderni pulksteņi ar krāsainiem rakstiem, kičīgi sporta dizaini un arī daudz klasiskāki, Skandināvijas pulksteņi gan sievietēm, gan vīriešiem un pāriem. Jauni dizaini tiek prezentēti regulāri, vienmēr paturot prātā modernākās un aktuālākās krāsas, krāsu salikumus, rakstus un stilus.

Jaunās kolekcijas modeļi būs pieejami jau pēc mēneša

Meklē Noon Copenhagen kvalitatīvos rokas pulksteņus labākajos pulksteņu veikalos Rīgā:

- veikalos "Ženēva" TC Alfa, TC Spice
- veikalos "Brandwatch" TC Domina, TC Mols, TC Plaza
- Veikalā Stūrītis pretim Galerija Centrs Vaļņu ielā
- veikalā INRE Scandinavian design, Brīvības ielā blakus 101 radio
- veikalā Glamour TC Plaza