Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:125, Did:0, useCase: 3


Video: Zatlers: prezidenta kandidātam jāiztur Kaimiņa "Suņu būdas" pārbaudījums

Redakcija
Redakcija
"Ja pieteicies jauns kandidāts- jāiet pie Rēdera uz "1:1", ja iztur, tad uz Skuteļa "Pusnakts šovu septiņos" un visbeidzot uz Kaimiņa "Suņu būdu". Ja šos pārbaudījumus prezidenta kandidāts iztur- tad der!": tā puspajokam uz skolēna jautājumu, kādam jābūt Latvijas Valsts prezidentam, tikšanās laikā ar savas bijušās skolas audzēkņiem, atbildēja Valdis Zatlers (Latvijas Valsts prezidents 2007-2011. gadam). Paskaidrojot šādu atbildi, Valdis Zatlers teica, ka prezidentam jābūt gatavam jebkurai situācijai un lēmumus jāprot pieņemt ātri un izlēmīgi. Mūsdienās lēnā un prātīgā apdomāšana vairs nederot.

22.maijā Valdis Zatlers savā skolā, Rīgas Centra ģimnāzijā, sirsnīgā atmosfērā
prezentēja sava memuāra "Kas es esmu" e-formāta versiju
un vairāk kā stundu garajā pasākumā brīvā atmosfērā, labā noskaņojumā, atbildēja uz skolēnu jautājumiem. Arī uz jautājumu- Kā Valdis Zatlers no ārsta kļuva par prezidentu, prezidenta kungs atbildēja ar smaidu- " Ātri!".

Video: Epadomi TV

Valdis Zatlers viesojas ''Suņu būdā"
Vērtējums: +1