Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:417, Did:0, useCase: 3


Pavasara tirgus un „Burtiņkreļļu darbnīca” 6. maijā Kalnciema kvartālā

Redakcija
Redakcija

Sestdien, 6. maijā plkst. 10.00 - 16.00 norisināsies tirgus, kurā Latvijas zemnieki un mājražotāji būs sarūpējuši sezonālus vietējos labumus, bet amatnieki – jaunus darinājumus, savukārt radošie un zinātkārie apmeklētāji varēs darboties „Burtiņkreļļu darbnīcā”.

Kalnciema kvartāla tirgū plašā sortimentā būs pieejami Latvijā gatavoti svaigi un veselīgi pārtikas produkti - pirmie redīsi, lakši un citi zaļumi, kā arī amatnieku darināti amatniecības izstrādājumi – keramika, tekstila izstrādājumi, aksesuāri un apģērbi.

„Burtiņkreļļu darbnīca” kopā ar stikla studiju „Ledene” gaidīs mazos un lielos dalībniekus brūnās mājas zālē no plkst. 11.00 līdz 15.00. Mazliet alfabēta, mazliet pacietības, mazliet meditācijas un Burtiņkrelle gatava.

Kalnciema kvartāla galerijā no 4. līdz 18. maijam būs apskatāma radio NABA ceļojošā fotoizstāde “14x14”. Ik gadu radio NABA organizē fotokonkursu, aicinot ikvienu radoši izpausties par tematiku, kuras centrā atrodas radio un viss, kas ar to saistīts. Šoreiz konkursa žūrijas izvēlētie 25 darbi parāda dažādu paaudžu foto entuziastu redzējumu par tēmu “PĪ”. Galerija atvērta katru dienu, izņemot svētdienas, no plkst. 10:00 līdz 20:00.