Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:417, Did:0, useCase: 3


Salaspilī notiks cīņu turnīrs "A-one Season 1"

Redakcija
Redakcija

27. maijā Salaspils Sporta hallē notiks profesionāla pankrationa cīņu starptautiskais turnīrs "A-One Season 1", kurā piedalīsies sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Gruzijas, Armēnijas, Baltkrievijas un Uzbekistānas, informē balticevents.info.

Turnīra gaitā redzēsim 12 spilgtas cīņas ar tādu cīkstoņu dalību, kā Oļegs Jemeļjanovs, Andrejs Račkovs, Vladislavs Gusevs, Aleksandrs Čižovs, Raimonds Kozlovskis, Artūrs Ozoliņš un daudzus citus dažādu stilu sportistus.

Vienā no cīņām satiksies meitenes. Valerija Sotčenko cīnīsies ar Lietuvas parstāvi cīņā pēc MMA noteikumiem.

Ringā par Latvijas čempiona jostu cīnīsies Hasans Mežievs un Kuldīgas sportists Igors Zauers.

Par vakara naglu kļūs Eiiropas Čempiona tītula cīņa pēc profesionāla Pankrationa noteikumiem, kur satiksies pašmāju Olaines parstāvis Rihards Bigis un Ukrainas sportists Jurijs Gorbenko. Cīņā sportisti stradās bez cimdiem un pilnā kontaktā, kā arī būs atļauti sitieni ar galvu un elkoniem.

"Abi cīkstoņi ir ļoti pieredzējuši, ar lielu cīņu un tītulu skaitu savā karjerā. Gaidām ļoti skaistu cīņu"- saka "A-One Promotion" parstāvis Sergejs Domnins.

Biļetes ir pieejamas Salaspils sporta halles kasēs. Galdiņu rezervācija pa tālruni 29581644.