Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:417, Did:0, useCase: 3


Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs izsludina pieteikšanos Ziemassvētku tirdziņam

Redakcija
Redakcija

Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs izsludina pieteikšanos Ziemassvētku tirdziņam
Vīriešu dienas tirdziņš; Pats labākais nebūt nav atrodams lielveikalu plauktos. Labākās, garšīgākās, oriģinālākās preces nopērkamas tirdziņos!

Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs aicina tirgotājus, dažādu amatu pratējus, māksliniekus, zemnieku saimniecības, daiļamata meistarus, pārtikas ražotājus, grāmatu izdevējus un dizainerus pieteikties Ziemassvētku tirdziņam, kas notiks ceturtajā adventē no 16. līdz 18.decembrim Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā, Pārdaugavā.

Nedēļu pirms Ziemassvētkiem Botāniskais dārzs ietērpsies svētku rotā, kļūstot par īstu Ziemassvētku brīnumzemi. Pirmssvētku satraukuma un pilsētas vidū atradīsiet miera ostu, kur ne vien baudīt dabu un modināt līksmo svētku sajūtu, bet arī bez lieka stresa sagādāt visas nepieciešamās dāvanas saviem mīļajiem.
Botāniskais dārzs tirdziņa laikā saviem apmeklētājiem dāvina bezmaksas ieeju, kā arī ekskursijas pa Tropu palmu māju un citus izklaides pasākumus.

Tirdziņš darbosies:
16.decembrī no plkst.16:00 līdz plkst.21:00.
17.decembrī no plkst.10:00 līdz plkst.21:00.
18.decembrī no plkst.10:00 līdz plkst.16:00.

Informācija par dalības pieteikšanu Ziemassvētku tirdziņā: http://www.botanika.lu.lv

LU Botāniskais dārzs atrodas Rīgā, Pārdaugavā, Kandavas ielā 2. No 1. oktobra līdz 31. martam dārzs apmeklētājiem ir atvērts no plkst. 10.00 līdz 16.00. Ieejas maksa Botāniskajā dārzā: skolēniem – 1 EUR, studentiem un pensionāriem – 1.5 EUR, pieaugušajiem – 2 EUR. Bezmaksas ieeja: pirmsskolas vecuma bērniem, Latvijas Universitātes studentiem un darbiniekiem, I un II grupas invalīdiem.
Plašāka informācija: http://www.botanika.lu.lv/.