Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:417, Did:0, useCase: 3


Izsludina sabiedrības integrācijas projektu konkursu nevalstiskajām organizācijām 2017. gadam

Redakcija
Redakcija

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina sabiedrības integrācijas konkursu nevalstiskajām organizācijām projektu īstenošanai 2017.gadā. Konkursa mērķis ir veicināt integrāciju Rīgas pilsētā un sekmēt saliedētas sabiedrības veidošanos, kurā ir augsts iedzīvotāju līdzdalības un sadarbības līmenis, kā arī tiek respektētas demokrātiskas nacionālas valsts vērtības.

Konkursā aicinātas piedalīties biedrības, nodibinājumi vai reliģiskas organizācijas, kuru darbība saistīta ar sabiedrības integrācijas jautājumiem. Projektu īstenošana jāplāno laikā no 2017.gada 20. februāra līdz 2017.gada 13. novembrim. Kopējais konkursa projektu finansējums ir 120 000 eiro.

Finansējums projektu aktivitāšu īstenošanai tiks piešķirts šādās tematiskajās jomās:

· pilsoniskās līdzdalības un savstarpējās sadarbības attīstība;

· sociālās integrācijas veicināšana;

· iecietības veicināšana un jebkādas diskriminācijas novēršana.

2016. gadā tika īstenoti 27 šajā konkursā pieteiktie projekti.

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta tīmekļa vietnē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta... sadaļā „Finansēšanas konkursi”. Projektu pieteikumi jāiesniedz līdz 2017. gada 13. janvāra, plkst. 14.00 RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā, Kr. Valdemāra ielā 5, kā arī obligāti līdz konkursa termiņa beigām jānosūta elektroniskā formā uz e-pastu ilze.meilande@riga.lv ar norādi „Pieteikums konkursam”.

Lai palīdzētu interesentiem no biedrībām, nodibinājumiem un reliģiskajām organizācijām sagatavot projekta pieteikumu tiks rīkots informatīvs seminārs, kas notiks 4. janvārī plkst. 15.00 NVO namā (Ieriķu iela 43A). Pieteikums (vārds, uzvārds, biedrība) dalībai seminārā jānosūta uz e-pasta adresi nvonams@riga.lv līdz 2. janvārim.

Papildinformācija: Ilze Meilande - RD IKSD Projektu un sabiedrības integrācijas nodaļas projektu vadītāja, tālr. 67181657, e-pasts: ilze.meilande@riga.lv