Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:417, Did:0, useCase: 3


“Laimas” šokolādes muzejs atzīmē trīs gadu jubileju

Redakcija
Redakcija

“Laimas” šokolādes muzejs 2016.gada 18.decembrī atzīmēs trīs gadu jubileju. Kopš muzeja dibināšanas 2013. gadā to ir apmeklējuši 99 013 viesi gan no Latvijas, gan no vairāk nekā 50 citām pasaules valstīm.

“Šo trīs gadu laikā “Laimas” šokolādes muzejs ir uzņēmis gandrīz 100 000 viesu. Esam ārkārtīgi priecīgi, ka muzeju izvēlas kā īpašo svētku svinību vietu – šeit risinājusies 551 neaizmirstama dzimšanas diena, 63 kāzu svinības un vairāk nekā 30% viesu ir apmeklējuši radošo šokolādes darbnīcu, kļūstot par īsteniem šokolādes meistariem. Uzzināt šokolādes leģendas “Laimas” stāstu zinošu un profesionālu gidu pavadībā ir aizraujoši gan lieliem, gan maziem šokolādes mīļiem. Muzeja darbinieki ir lielākā vērtība,” uzsver “Laimas” šokolādes muzeja vadītāja Liena Skadiņa.

Par godu trīs gadu svinībām svētdien, 18.decembrī muzeja apmeklētājiem būs iespēja iepazīt “Laimas” šokolādes un tās vēstures stāstu, produktu ražošanas tradīcijas īpašās svētku noskaņās. Ikviens viesis baudīs īpašo, enerģiju raisošo šokolādes dzērienu. Visu dzimšanas dienas svētku nedēļu “Laimas” šokolādes muzeja Facebook lapā https://www.facebook.com/LaimaSokol... ir iespēja iepazīt muzeja lielāko vērtību un bagātību – tā darbiniekus.

Nākamnedēļ 20. un 21.decembrī ikvienam saldummīlim ir īpaša iespēja doties aizraujošajā un brīnumiem piepildītajā piedzīvojumā, apmeklējot “Šokolādes Ziemassvētkus”. ”Šokolādes Ziemassvētkos” viesus sagaidīs bērnu iemīļots tēls, burvju mākslinieks Dmitrijs Bubins, Ziemassvētku vecītis ar jautrām rotaļām un dāvanām. Papildus tam “Šokolādes Ziemassvētku” viesiem būs iespēja piedalīties radošā darbnīcā un apgūt piparkūku dekorēšanas prasmes. Par šī svētku piedzīvojuma biļešu pieejamību interesēties muzeja administrācijā, zvanot pa tālruni 6615 4777.

“Laimas” šokolādes muzejs, kopš tā atklāšanas 2013. gadā, piedāvā apmeklētājiem izzināt šokolādes ražošanas tradīcijas, pieredzi un iespēju izbaudīt apmeklējumu ar visām maņām – redzot, garšojot, sadzirdot un sajūtot. Muzejs ir iecienīts apskates objekts gan Latvijas, gan ārvalstu viesu vidū. Tā platība ir 520 kvadrātmetru, ekspozīcijas iekārtošanā ir izmantoti 100 kilogramu īsto kakao pupiņu, savukārt tā vecākajam eksponātam ir vairāk nekā 120 gadu.