Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:417, Did:0, useCase: 3


Kādas manipulācijas metodes iedarbojas uz katru zodiaka zīmi

Redakcija
Redakcija

Manipulēšana asociējas ar vadīšanu, ietekmi, savas gribas uzspiešanu. Neizklausās nekas apsveicams. Padomā pats - kāds prieks par to, ka tevi vada kāds cits? Ietekmējot zemapziņu, manipulatori izmanto cilvēku bailes, šaubas un kompleksus. Upuri bieži pat nenojauš, ka ar viņiem manipulē. Manipulatori rīkojas viltīgi un izmanto savā labā upura vājākās vietas. Tāpēc vajadzētu zināt savas vājās vietas un neļaut tās izmantot.

Auns

Auni ir dzimuši līderi, viņi ir azartiskas un ārkārtīgi impulsīvas personības, kurām raksturīga apņēmība. Turklāt viņi ir maksimālisti, kuri sasniedz to, ko iecerējuši. Auni vienkārši dievina sarežģītus uzdevumus un nespēs atteikties no viņiem izvirzītā izaicinājuma. Ja vēlies piespiest Aunu kaut ko izdarīt, tev jāpārliecina, ka neviens, izņemot varbūt viņu, nevar tikt galā ar šo sarežģīto lietu, un vari uzskatīt, ka viņš jau uzķēries uz āķa.

Pietiek pateikt: “Mīļais, aizlidosim uz Austrāliju! Tu būsi pirmais draugu vidū, kurš apmeklējis Zaļo kontinentu!” Cits variants: "Maijas vīrs uzcēlis tik pārsteidzošu vasarnīcu! Mūsējā nevar ar to sacensties..” Auns lepnums būs aizskarts un drīz vien redzēsi, uz ko viņš ir spējīgs.

Galvenais - Auns nedrīkst nojaust, ka ar viņu tiek manipulēts. Visam vajadzētu izskatīties dabiski, citādi viņa dusmas vērsīsies pret manipulatoru.

Vērsis

Manipulēt ar Vēršiem ir ļoti grūti, jo šai zīmei ir stingri principi, viņi ir neticami spītīgi, ilgi pārdomā lēmumus, necieš, ja kāds mēģina novirzīt pa nepareizo ceļu un parasti to ātri pamana. Var izmantot sabiedriskās domas piesaukšanu, iedvest Vērsim pārliecību, ka viņš var zaudēt savu reputāciju vai statusu. Tāpat var piesaukt “karmas nebojāšanu” – tad Vērsis var piekrist darīt to, ko pārāk nemaz nevēlas.

Vienīgais, kurš var bez problēmām ietekmēt Vērsi, ir mīļotais cilvēks. Vērsis parasti nepamana tādas manipulācijas un vienmēr gatavs piepildīt partnera vēlmes. Tikai jāpiebilst, ka Vērsis dievina seksu, kas nozīmē, ka, lai ietekmētu šo cilvēku, ir svarīgi pastāvīgi rūpēties par savu izskatu, neliegt viņam skūpstus un glāstus, saglabājot viņā seksuālo vēlmi.

Dvīņi

Šiem cilvēkiem ir pārāk daudz interešu, viņi ir zinātkāri un nekonsekventi, tāpēc viņu dzīve atgādina kaleidoskopu, kurā nav vietas rutīnai un iepriekš noteiktam maršrutam. Iespējams, tas ir iemesls, kāpēc Dvīņi ir neparedzami un vāji pakļaujas manipulācijām. Turklāt šo cilvēku ieradums turēt visus zināmā attālumā no sevis neveicina iespēju viņus vadīt.

Var mēģināt ietekmēt Dvīņus, liekot viņiem ieinteresēties par ko jaunu un neparastu. Viņus var interesēt pat kāds nenozīmīgs sīkums, ko saņems uz ceļa, kuru izvēlējies manipulators. Turklāt aizraujošs stāsts spēj modināt Dvīņu iztēli un uzzīmēt tajā ainas, kādu patiesībā nemaz nav! Tomēr vērts atcerēties, ka ilgu laiku maldināt šīs zīmes pārstāvi nav tik vienkārši, jo viņi ātri izdara secinājumus un var atklāt melus! Ilgstošu nosacījumu uzstādīšana Dvīņiem ir pilnīgi veltīga, tāpat kā nevajadzētu būt greizsirdīgam uz šo cilvēku un ielikt viņu rāmjos. Šajā gadījumā vadīt viņu būs vienkārši neiespējami.

Vēzis

Vēži ir sentimentālas, līdzjūtīgas un emocionālas būtnes un tā jūtas ir labākie manipulatora ieroči. Vēzis labprāt palīdzēs, tiklīdz izdzirdēs stāstu par nepatikšanām, nelaimēm un citām šausmām. Redzot cita cilvēka acīs asaras, Vēzis kalnus gāzīs, lai tikai atvieglotu cietēja likteni. Tomēr, manipulējot ar Vēzi, jābūt ārkārtīgi uzmanīgam, jo sapratis, ka kļuvis par manipulatora upuri, Vēzis pārtrauks komunicēt un saglabās aizvainojumu uz visu mūžu.

Ja dzīvo kopā ar Vēzi, pastāvīgi izraisīt žēlumu un līdzjūtību neizdosies. Jārīkojas delikāti. Vēžiem patīk, ka viņiem pievērš uzmanību, parūpējas par viņiem. To darot, varēsi lūgt savam partnerim jebko. Nerūpējoties par viņu, nevarēsi ilgstoši ietekmēt šo cilvēku.

Šīs zīmes pārstāvis ļoti pieķēries ģimenei, tāpēc manipulējot jāpiesauc arguments, ka tas nāks par labu ģimenei. Ar šādu pieeju pietiks, lai Vēzis darītu visu iespējami labākajā veidā.

Lauva

Veids, kā manipulēt ar Lauvu, ir pavisam vienkāršs un jau sen zināms – Lauvām ļoti patīk apbrīna un glaimi! Tikai jāsāk dziedāt slavas dziesmas viņa talantiem, gaumei un gribasspēkam, tad var pāriet pie sarunas būtības - viņa sirds būs atmaigusi un Lauva darīs visu, ko no viņa grib. Kaut vai tikai tāpēc, lai uzturētu labo viedokli par viņu un apstiprinātu šīs saldās runas ar rīcību! Turklāt godkārīgie un augstprātīgie Lauvas praktiski nespēj atšķirt melīgus komplimentus no patiesas uzslavas, viegli notic atklātām muļķībām, ja vien tās ļauj viņiem piepūsties lepnumā!

Reizēm vispār nav jāpiepūlas, pietiek pateikt, ka viņš ir talantīgākais un inteliģentākais cilvēks, ar kuru liktenis tevi savedis kopā, kā viņš rausies vai pušu, lai izpildītu tavu lūgumu. Runājot par romantiskām attiecībām, Lauva ir mednieks, un tāpēc svarīgi dot viņam iespēju tevi iekarot. Kad šīs zīmes pārstāvis interesējas par kādu cilvēku, viņš ir gatavs darīt viņa labā burtiski visu. Tāpēc nepieciešams pastāvīgi uzturēt aizraušanos un kaisli. Un vēl – Lauva ir skaistuma pazinējs. Ja vēlies dāvanā saņemt skaistu rotaslietu, vienkārši pasaki: “Es sapņoju par šiem auskariem ar kulonu. Tādā rotā mūsu pāris svinīgajā pasākumā būs visspilgtākais.” Lauvai tas būs pārliecinošs arguments.

Jaunava

Pateicoties savam analītiskajam prātam, Jaunavas visu informāciju izsijā caur loģikas sietu un redz cilvēka patieso būtību. Tas ievērojami sarežģī manipulatoru dzīvi. Tukši glaimi nepalīdzēs, ir tikai viena izeja - atzīt, ka Jaunava ir daudz gudrāka un talantīgāka par tevi un tu nevari tikt galā bez viņas palīdzības. Redzot patiesu atklātību, Jaunava nedaudz atmaigs un nostāsies tā pusē, kurš grasījās ar viņu manipulēt.

Vēl kāds nosacījums – lai vispār domātu par manipulēšanu ar Jaunavu, svarīgi būt vienlīdzīgā stāvoklī ar šo cilvēku – lai viņš tevi cienītu un neuzskatītu par savu pakalpiņu, par stulbu un bezpalīdzīgu. Ja Jaunava tevi necienīs, būs neiespējami ar viņu manipulēt.

Nemēģini Jaunavai uzspiest lietas, kas acīmredzami var radīt finansiālus zaudējumus. Viņai nepatīk izmest naudu vējā. Ja domā runāt par nopietniem izdevumiem, tavai loģikai jābūt dzelžainai.

Svari

Pieņemot lēmumus, Svari bieži šaubās, vilcinās, un tāpēc tos vadīt nav grūti. Jādara zināma viņiem nepieciešamā informācija, jādod diena "sagremošanai" un pēc tam jāierosina, kā pareizi rīkoties. Nešaubies - šīs zīmes pārstāvis izdarīs pareizo izvēli, kas apmierinās arī tevi.

Svaru rīcība ir viegli paredzama, turklāt viņi ir ļoti atbildīgi, ja no viņu darbībām atkarīga daudzu cilvēku labklājība. Atliek viņiem atgādināt par kolektīvo atbildību, un šī zvaigznāja cilvēks dosies pareizajā virzienā, pārvarot šķēršļus un upurējot savu labklājību! Svarus ir viegli iesaistīti jebkurā apšaubāmā avantūrā, apberot ar nevajadzīgu informāciju un papildu ziņām. Galvenais ir rīkoties ātri un neļaut viņiem attapties!

Uz Svariem iedarbojas arī izsmalcināti komplimenti, kas izceļ viņu kā estēta un skaistuma novērtētāja labās īpašības.

Skorpions

Skorpions ir noslēgts, greizsirdīgs un neticības pilns cilvēks, kā arī plaši pazīstams manipulators, kurš pastāvīgi izmanto citus saviem mērķiem. Viņš labi pārzina cilvēku vājās vietas un izmanto tās savā labā. Toties manipulēt ar viņiem ir ārkārtīgi grūti. Skorpions zina, kā pretoties taviem trikiem, un novērš jebkādus mēģinājumus manipulēt jau pumpurā.

Viena iespēja, kurā vari kontrolēt Skorpionu, ir abpusējs izdevīgums. Tādā situācijā šis viltnieks pieņems citu cilvēku nosacījumus, bet pievienos savējos, lai ieguvēji būtu visi. No citām iespējām ietekmēt Skorpionu paliek tikai šantāža, taču jāatceras, ka viņš par to nekad neaizmirsīs un nākotnē briesmīgi atriebsies!

Vēl manipulācija var izdoties, ja savās vēlmēs un lūgumos atsauksies uz bērniem vai lūgsi kaut ko izdarīt ģimenes labā. Pats galvenais - visām manipulācijām jāizskan labvēlīgā, mierīgā tonī, citādi par atbildi sastapsies ar Skorpiona rupjībām.

Strēlnieks

Strēlniekam patīk atrasties uzmanības centrā, patīk, ka viņā ieklausās un lūdz padomu. Godkāre šīs zīmes cilvēkiem nav sveša, tāpēc viņi ir diezgan uzņēmīgi pret glaimošanu un komplimentiem, it īpaši, ja runa ir par viņa prasmēm, vai bagātīgu dzīves pieredzi. Manipulācijai var izmantot glaimu un vienaldzības kontrastus. Jāparāda Strēlniekam, ka viņš tiek novērtēts un ievērots, un pēc tam jāignorē vai jāsazinās īsos teikumos, un viņš tūlīt vēlēsies noskaidrot, kas noticis. Tas viņu “izmetīs” no komforta zonas un liks darīt pat to, ko iepriekš negribēja darīt, lai tikai atgūtu zaudēto ievērību.

Strēlnieks ir brīvību mīlošs cilvēks, kas nozīmē, ka, ļaujot savam mīļotajam Strēlniekam komunicēt ar draugiem vai draudzenēm, lidot atpūsties bez ģimenes, par to vari saņemt labas dividendes - partnera labvēlīgu attieksmi tev svarīgos jautājumos.

Slavē savu Strēlnieku. Saki: “Mīļais, tu lieliski gatavo plovu! Kas tev to iemācīja? Gribētu, lai tu ik pa laikam mani ar tādu iepriecinātu.” Partneri ir viegli vadīt, piepildot viņa slepenās seksuālās vēlmes.

Mežāzis

Mežāži ir ļoti gudri un nevar ciest dejot pēc cita stabules. Viņi paši zina daudzus veidus, kā manipulēt ar cilvēkiem, bet vienkārši uzskata tādu rīcību par sevis necienīgu, izvēloties rīkoties godīgi. Viņi var palīdzēt, ja situācija ir nopietna un bez viņu iejaukšanās diez vai uzlabosies, bet likt viņiem parādīt izpratni nav viegls uzdevums! Varbūt nāksies nomesties ceļos, lai pārliecinātu Mežāzi par situācijas nopietnību. Labākais veids, kā pamudināt Mežāzi rīkoties, ir skaidrs plāns un pilnīga atklātība. Solījums pretī izdarīt kaut ko viņu labā, priekšrocību piešķiršana vai vienkārši cēls mērķis būs papildu stimuli. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir praktiski cilvēki.

Mežāzis ir lielisks organizators un vadītājs, to var izmantot. Piemēram, var teikt: “Mīļais, bērni tevi klausa, tu viņiem esi autoritāte. Tu varētu pārbaudīt viņu mājas darbus, un es, lai netraucētu, tikmēr pasēdēšu ar draudzeni kafejnīcā.” Toties čīkstēšana, asaras un pierunāšana uz Mežāzi neiedarbojas. Tāpat kā agresija un šantāža. Viņš vai nu atbildēs ar to pašu vai noslēgsies sevī.

Ūdensvīrs

Ekscentriskajiem Ūdensvīriem patīk rīkoties pa savam un nostāties pret ierasto sistēmu! Ūdensvīrs nicina ierobežojumus, tāpēc lai liktu Ūdensvīram darīt to, ko vēlies, vienkārši aizliedz viņam to darīt, un viņš to uzreiz izdarīs. Pielāgojoties Ūdensvīra neparastajam temperamentam, viņu būs viegli kontrolēt un paredzēt darbības. Turklāt viņi turpina rīkoties šādā veidā, pat zinot manipulatora nodomus, jo nespēj pretoties savai būtībai.

Ūdensvīrs ļoti augstu vērtē savu brīvību. Viņam ko aizliegt nozīmē “uzprasīties” uz konfliktu. Daudz labāk ir atļaut viņam to, ko viņš vēlas, bet pretī saņemt ko tevis kārotu. Vienojieties šādi: “Dzirdēju, ka tu ar draudzenēm dosies uz nakts klubu? Labi, bet es tad došos uz nakts zveju, lai negarlaikotos mājās.” Ar šādu pieeju, ne tikai sasniegsi, ko vēlies, bet arī iztēlosi Ūdensvīru kā iniciatoru.

Zivis

Līdzjūtība un vēlme palīdzēt ir Zivīm raksturīgās īpašības. Zivis pazīstamas kā altruisti, kuri gatavi upurēt savu laiku un naudu tuvinieku laimei un labklājībai. Dažreiz šīs zīmes pārstāvji paši iesaistās cīņā vājo un apvainoto pusē. Tāpēc jārada līdzīgs iespaids par sevi, un Zivis darīs visu, ko tikai prasa! Zivis nekad neatteiks palīdzību, ja tā cilvēkam patiešām nepieciešama. Diemžēl viņu atsaucība bieži vien tiek izmantota ļaunprātīgi, kas laika gaitā šos taisnīguma aizstāvjus pārvērš par nesabiedriskiem vientuļniekiem.

No šīs zīmes pārstāvjiem kaut ko var panākt tikai ar maigumu, pieķeršanos un rūpēm. Tiesa, ir situācijas, kad maigums un asaraini lūgumi nelīdz. Tad jāuzstāda ultimāts. Vienkārši saki: "Es neesmu gatava dzīvot kopā ar smēķētāju." Ar tādu pieeju partneris uzveiks savu atkarību.