Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:417, Did:0, useCase: 3


Latvijas Kausa motokrosā 2. posms Saldū un Oskara Kalpaka piemiņas kausa izcīņa motokrosā komandām svētdien, 6. augustā

Redakcija
Redakcija

6. augustā Saldus moto trasē “Silavotiņi” norisināsies Latvijas Kausa 2. posms motokrosā. Lai būtu sīvāka cīņa starp komandām, paralēli tiek organizēta Oskara Kalpaka piemiņas kausa izcīņa motokrosā komandām, kur tiks noskaidrotas trīs labākās un ātrākās komandas.

Lai komandas piedalītos Oskara Kalpaka piemiņas kausa izcīņā, vērtējumā piedalās sportisti pa vienam no šādām klasēm: MX50 vai MX 65; MX85; MX iesācēji; 125(Dāmas) vai A16+; A25+ ; A35+ vai MX Open.

Kā atzina pasākuma organizators, Aidis Herings: “Pēc Latvijas Kausa nolikuma, netiek apbalvotas katra posma uzvarētājkomandas, šķita interesanti veidot arī komandu cīņas. Katrā komandā ir spēcīgāki sportisti, bet komanda nav individuāls sportists, tas ir kopdarbs. Ja komandās nav attiecīgo klašu sportistu, tos uz sacensībām iespējams piesaistīt un pilnvērtīgi piedalīties sacensībās, bet var piedalīties arī nepilnā sastāvā.”

Lai piedalītos, komandu sacīkstē, pirms sacensību pirmā brauciena sākumam, līdz plkst. 9.30, komandas pārstāvis iesniedz aizpildītu komandas pieteikuma anketu ar to sportistu vārdiem, klasēm, kuri piedalīsies komandas vērtējumā (Pieteikuma anketu varēs saņemt sacensību dienā pie sekretariāta). Sportistiem jābūt ar LaMSF gada licencēm. Ar papildus noteikumiem, vērtēšanu iespējams iepazīties: OSKARA KALPAKA PIEMIŅAS KAUSA IZCĪŅA MOTOKROSĀ KOMANDĀM NO L IK UM S.

Pirmie starti sacensību dienā paredzēti jau no plkst. 9:30, trases garums ir 1600m un platums 6m, pie starta barjeras ir 30 vietas.

Ieejas maksa – 5 EUR, pensionāriem un skolēniem - ieejas maksa 3 EUR, bērniem līdz 12 gadu vecumam un invalīdiem (uzrādot dokumentus) bez maksas. Savukārt biļetes izdevīgāk iespējams iegādāties Ātra un ērta biļešu iegāde internetā - Biļešu...