Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:356, Did:0, useCase: 3


Radoša ideja: sniegpārsliņu balerīnas no papīra

Redakcija
Redakcija

Šādi rotājumi noteikti patiks meitenēm. Sniegpārsliņu balerīnas tik skaisti dejo, iekārtas smalkos diedziņos.

Izprintējiet šos balerīnu šablonus, izgrieziet tos un pievienojiet skaistus sniegpārsliņu svārciņus. Tad iesieniet dejojošās sniegpārsliņas diedziņos un piekariet tā, lai tās brīvi varētu kustēties. Balerīnam ņemiet biezāku papīru, savukārt sniegpārsliņām- plānāku.

Svārciņus gatavojam sekojoši:

Ņemam A4 formāta lapu, vienu stūri pārlokām tā, lai veidotos trijstūra forma. Lieko malu, kas izveidojas, nogriežam.

Tagad lapa ieguvusi četrstūra formu. Salokām to tā, kā parādīts sekojošā zīmējumā

Izvēlamies tīkamākās sniegpārsliņu shēmas un izgriežam balerīnam svārciņus. Zīmējumā redzamās tumšākās līnijas paredzētas izgriešanai.

Savienojam balerīnas ar sniegpārsliņu svārciņiem, iesienam diedziņos un piekaram, kur vien vēlamies. Lai dejo savu ziemas deju un priecē mūs!

Ieskaties! Radošas idejas taviem atpūtas brīžiem!

Apgāda Zvaigzne ABC izdotajā grāmatā "75 papīra sniegpārsliņas, zvaigznītes un saulītes" jūs atradīsiet daudz skaistu ideju svētku rotājumiem no papīra. Darbojieties kopā ar bērniem vai mīļoto cilvēku un piepildiet savus atpūtas brīžus ar radošām nodarbēs, uzburot Ziemassvētku pasaku savās mājās. Dariniet sniegpārsliņas, saulītes un zvaigznītes, un mirdziet kopā ar tām!

     [+] [-]

, 2023-11-08 05:08, pirms 5 mēnešiem
Šī ir lieliska ideja izrotāt savu māju Jaunajam gadam. Starp citu, šogad nolēmu pasūtīt hēliju baloni https://balloonparty.lv/collections... BalloonParty. Ja plānojat neaizmirstamu pasākumu un vēlaties radīt svētku atmosfēru, BalloonParty ir uzņēmums, kas jums to nodrošinās.