Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:214, Did:0, useCase: 3


Radoša ideja: Papīra torte gardumu iesaiņošanai

Ja vēlaties kādam jubilejā vai svētkos uzdāvināt pašrocīgi gatavotus saldumus, varat tos iepakot ļoti interesantā un oriģinālā veidā- no papīra gatavotā greznā kūkā. Par šādu dāvanu priecāsies gan lieli, gan mazi.

Papīra tortes izgatavošanai izmantojami 3 veidu šablonus. Šabloni nr 1. un nr.2 ir ar aizdari, bet nr.3 ar vāciņu (var veidot dažādas vāciņa variācijas- līdzenu, ar zobiņiem vai rišiņām)

Sākam gatavot:

1. Izprinējiet šablonus un pārkopējiet tos uz stingra krāsaina papīra.

2. Izgrieziet šablonus no papīra, izdariet locījumus punktotajās līnijās un salīmējiet tos.Rotāt varat pēs savas gaumes un izvēles.

3. Katrā kūkas gabaliņā ievietojiet saldo kātumu (varat arī pievienot skaistu novēlējumu vai apsveikumu) kā pārsteigumu saņēmējam

4. No kartona izgatavojiet kūkas paliktni.

5. Salieciet no gabaliņiem torti. Parasti vajadzīgi 12 gabaliņi, lai sanāktu vienstāvīga torte. Sastiprināt kopā tos var ar skaistu lenti.

Šablons nr.1

Šablons nr.2

Šablons nr.3 ar vāciņu