Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:355, Did:0, useCase: 3


Izšūšanas shēmas ar taureņu attēliem taviem rokdarbiem. 1.daļa

Cik vien sevi atceros, man vienmēr ir patikuši rokdarbi. Jau bērnībā iemācījos izšūt krustdūrienā. Pusaudžu gados apguvu citas izšūšanas tehnikas un adīšanu, bet vēlākos gados nāca klāt arī citu rokdarbu prasmes.
Rokdarbi ir sena, taču arī mūsdienās aktuāla un interesanta laika pavadīšanas iespēja un zinu, ka neesmu vienīgā, kam patīk daļu no sava brīvā laika veltīt tieši šai nodarbei. Zinu arī to, cik reizēm grūti atrast vajadzīgo motīvu rokdarba tapšanai, neskatoties uz milzīgo rokdarbu žurnālu un citu materiālu klāstu. Tāpēc savas ilgākā laika posmā apkopotās shēmas, kas noder ne tikai izšūšanai, bet arī adīšanai, nolēmu piedāvāt arī jums, mīļās sievietes. Un, kas zina, varbūt arī vīrieši?
Šī ir tikai pirmā materiāla daļa, kurā atradīsiet dažādus taurenīšu variantus. Nākošajās būs arī kaķi, suņi, lāči un citi motīvi.