Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:70, Did:0, useCase: 3


Kā kļūt laimīgai, mīlētai un veiksmīgai sievietei. 2.daļa

Redakcija
Redakcija

Iepriekšējā reizē mēs noskaidrojām, kā rodas dažādi kompleksi, kas traucē sasniegt mērķus un būt laimīgai, kā arī to, ko dod atbrīvošanās no tiem. Tagad sāksim strādāt ar sevi, lai no "man nepienākas" un "es neesmu cienīga" sajūtām pārietu uz "es esmu pelnījusi laimi, veiksmi un visu, ko es vēlos!"

Vispirms jums jānosaka problēma, kura šobrīd jūs visvairāk nomoka. Kas šobrīd jums ir visaktuālākais? Piemēram, personīgā laime, problēmas attiecībās ar vīriešiem vai varbūt jūs gribat lielākus ienākumus, bet naudas kā nav tā nav, lai ko arī jūs darītu.

Sāciet analizēt sevi un savu bērnību. Atceraties, ko jums teica un kā dzīvoja jūsu vecāki. Neapzināti bieži vien mēs dzīvojam un pat kopējam savu vecāku uzvedību un dzīvesveidu.

Pēc tam, kad būsiet atradusi savu kompleksu cēloni, būs jāsāķ vingrināties. Taču vispirms pasargāšu jūs no galvenās kļūdas, kuru pieļauj gandrīz visi iesācēji. Lielākajai daļai cilvēku šķiet, ka jo ilgāk viņi trenēsies, jo efektīvāki būs treniņi. No vienas puses tā arī ir. Taču lieta tāda, ka cilvēks vienkārši nevar trenēties katru dienu divas, trīs vai četras stundas pēc kārtas. Īpaši to nevajag darīt ilgstoši, ja pirms tam nekad neesat praktizējuši pašiedvesmu, vizualizāciju, piedošanu un tamlīdzīgus vingrinājumus.

Sāciet no tā, ka no rīta un vakarā, kad tīriet zobus un ejiet dušā, atrodiet pāris minūtes, lai uzmanīgi paskatītos uz sevi spogulī un pateiktu sev "Es esmu cienīga saņemt visu, ko vēlos. Es esmu pelnījusi visu pašu labāko." Aizveriet acis un atkārtojiet šo frāzi vairākas reizes pie sevis klusībā. Ja nekad agrāk neesat neko tādu darījusi, tad, visticamāk, jūs pēkšņi atcerēsieties, ka jums kaut kas steidzīgi jādara vai kaut kur steidzami jādodas. Izturiet kādu brīdi, nekur neejiet. Jums vienkārši ir bail un nepierasti teikt sev labus vārdus, teikt un ielaist sevī domu "es esmu cienīga, esmu pelnījusi!"

Atveriet acis un otrreiz pasakiet sev skaļi (var arī čukstus) "Es esmu pelnījusi..." Ja jūs vēlaties palielināt savus ienākumus, tad sakiet " Es esmu pelnījusi bagātību!". Ja trenējaties veiksmei, sakiet "Es esmu pelnījusi veiksmi!". Ja vēlaties labu vīru un mīlestību, tad sakiet "Es esmu pelnījusi labu vīru un mīlestību!". Ja vēlaties būt laimīga- "Es esmu pelnījusi laimi!"

Tagad atkal aizveriet acis uz dažām sekundēm un iedomājieties, ko esat pelnījusi. Kaut vai tikai uz dažām sekundēm. Galvenais- sākt, bet pēc tam pamazām, palēnām jūs katru dienu palielināsiet laiku par vienu minūti. Pēc tam vēl par minūti un tā tik uz priekšu!

To pašu vingrinājumu izdariet vakarā pie spoguļa pirms gulētiešanas. Iztīriet zobus, nomazgājieties, ieskatieties spogulī un dažas minūtes pie sevis atkārtojiet, ko tieši esat šajā dzīvē pelnījusi. Pēc tam aizveriet acis un iztēlojieties, kāda jūs būsiet vai kā pret jums izturēsies vīrieši, vai arī uz kādām salām brauksiet svinēt savu jubileju. Padomājiet, kāda tā ir sajūta, laime un veiksme un cik laimīga jūs būsiet.

Vingrinieties, sakiet sev "Es esmu pelnījusi to un to" un nedomājiet, ka tā ir pārāk viegla, vienkārša un neefektīva vingrināšanās.

Šāda vingrināšanās ir efektīva un arī ne tik vienkārša, kā sākumā var šķist. Tā pierādījusi sevi ne vienreiz vien gan man pašai, gan arī maniem draugiem un citiem cilvēkiem. Līdz šim, ja esmu jutusi, ka kaut kas traucē viena vai otra mērķa sasniegšanai, es sāku analizēt, vai manī nav iezagusies kāda "neesmu pelnījusi" sajūta. Kā likums, pāris mēnešu pašapliecināšanās par to, ka esmu pelnījusi to vai kaut ko citu, un pazūd visas iekšējās bailes, pārliecības, atbrīvojas nepieciešamās enerģijas daudzums iecerētā sapņa piepildīšanai. Starp citu, vingrinoties spoguļa priekšā un sakot "esmu pelnījusi", gandrīz uzreiz kļūsti mierīgāka un laimīgāka. Ko novēlu arī jums.

Ja pamanījāt, iepriekš es pieminēju piedošanu. Piedošana jāpadara par savu ikdienas praksi, tad jums nesakrāsies aizvainojumi, neapmierinātība un vilšanās. Tāpat nepieciešams piedot vecākiem un tiem cilvēkiem, uz kuriem esat ļoti apvainojusies. Arī tā ir iespējams atbrīvot ļoti daudz enerģijas, sajust laimi un vieglumu dvēselē. Taču par piedošanu mēs parunāsim kādā citā reizē.

Vēl tikai piebildīšu, ka nākamajā reizē iesim tālāk- mācīsimies priecāties par dzīvi un rakstīt savu veiksmes dienasgrāmatu!

Anastasija G.

Noderīgi!

Apgādā Zvaigzne ABC izdotā Maikas Dūlija grāmata "Bezgalīgās iespējas. Māksla iedzīvināt sapņus" ir jūsu biļete uz īstu dzīvi un sapņu piepildījumu!
Jūsu sapņi ir jūsējie ar nolūku. Tie jums pieder dažādu iemeslu dēļ, bet pats svarīgākais iemesls ir vajadzība tos īstenot. Sapņi katrā ziņā piepildīsies, ja vien paveiksiet savu daļu darba. Un nav nekā tāda, ko jūs nevarētu izdarīt, nekā tāda, ko jūs nevarētu iegūt, un nekā tāda, par ko jūs nevarētu kļūt. Grāmatā „Bezgalīgās iespējas” aplūkoti principi un koncepcijas, kas jūsu dzīvi var pacelt jaunos augstumos. Turklāt šie principi darbojas neatkarīgi no tā, vai par tiem zināt vai ne. Bet, ja zināt, tad ir neticami viegli tos izmantot!
Pirms kļūšanas par dzīves, sapņu un laimes skolotāju, Maiks Dūlijs 16 gadus darbojās biznesa pasaulē. Viņš ir arī viens no grāmatas „Noslēpums” (The Secret) līdzautoriem. Dūlijs ir uzstājies ar priekšlasījumiem 19 pasaules valstīs, tādējādi ar savu īpašo dzīves filozofiju iepazīstinādams desmitus tūkstošus cilvēku.

Jautājiet grāmatu Zvaigzne ABC grāmatnīcās.

     [+] [-]

, 2012-11-22 17:32, pirms 11 gadiem
Paldies, domāju, ka raksts varētu man palīdzēt vairāk mīļāk uz sevi paraudzīties un nostrādās, sliktāk nebūs!

     [+] [-]

, 2012-11-23 14:58, pirms 11 gadiem
Brīnišķīgi! Paldies!

     [+] [-]

, 2012-11-25 21:09, pirms 11 gadiem
- 402 Jūtos ļoti vientuļi