Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


8 paņēmieni, kas palīdzēs tev nostiprināt tuvību ar mīlamo personu

Redakcija
Redakcija

Tālāk minēti daži jautri uzdevumi, kas izveidoti, iedvesmojoties no zinātniskiem pētījumiem, un jūs varat izmantot šos uzdevumus, lai apzināti radītu emocionālu tuvību ar partneri — pat ar gandrīz pilnīgi nepazīstamu cilvēku.

Divi kā viens. Maigi apskaujot viens otru, sāciet sajust sava partnera elpošanu un pakāpeniski centieties sinhronizēt savu un partnera/-es elpošanu. Pēc dažām minūtēm jums var rasties sajūta, ka jūs abi esat saplūduši.

Lūkošanās dvēselē. Stāvot vai sēžot apmēram 60 cm attālumā vienam no otra, dziļi lūkojieties viens otram acīs, cenšoties ielūkoties savas būtības pašā kodolā. Turpiniet to darīt apmēram divas minūtes un tad pārrunājiet to, ko jūs redzat.

Pērtiķu mīlestība. Stāvot vai sēžot diezgan tuvu viens otram, sāciet kustināt plaukstas, rokas un kājas jebkādā jums patīkamā veidā — taču veidam ir perfekti jāatdarina jūsu partneris/-e. Tas ir jautri, bet reizē arī stimulējoši. Jūs abi jutīsieties tā, it kā jūs kustētos pēc savas brīvas gribas, bet jūsu darbības ir saistītas arī ar partnera/-es darbībām.

Iemīlēšanās. Šis ir uzticības uzdevums, viens no daudziem uzdevumiem, kas palielina savstarpējas neaizsargātības izjūtas. Stāvot kājās, vienkārši krītiet atmuguriski sava partnera/-es rokās. Tad mainieties vietām. Atkārtojiet to vairākas reizes un pēc tam pārrunājiet savas sajūtas. Dažkārt pilnīgi sveši cilvēki pēc šī uzdevuma veikšanas gadiem ilgi jūtas savstarpēji saistīti.

Slepenā maiņa. Uzrakstiet dziļu noslēpumu, un lai jūsu partneris/-e izdara to pašu. Apmainieties ar papīra lapām un parunājiet par to, ko jūs izlasījāt. Jūs varat turpināt šo procesu, līdz noslēpumu krājums ir izsīcis. Taču būs labāk, ja atstāsiet dažus noslēpumus citai dienai.

Domu lasīšanas spēle. Uzrakstiet domu, kuru jūs gribat nodot savam partnerim/-ei. Tad velties dažas minūtes bez vārdiem, cenšoties pārraidīt šo domu viņam vai viņai, lai viņš vai viņa cenšas to uzminēt. Ja viņš vai viņa nevar uzminēt, atklājiet, par ko jūs domājāt. Pēc tam mainieties lomām.

Ielaid mani iekšā! Nostājieties apmēram 30 cm attālumā viens no otra un koncentrējieties viens uz otru. Apmēram ik pēc 10 sekundēm pievirzieties nedaudz tuvāk, kamēr pēc vairākām mainīšanās reizēm jūs atrodaties jūtami viens otra personīgajā telpā (robežas ir aptuveni 45 cm). Pietuvojieties, cik tuvu vien varat, lai nepieskartos viens otram. (studenti ir stāstījuši, ka šis uzdevums bieži beidzas ar skūpstīšanos.)

Mīli auru! Novietojiet savu delnu cik tuvu vien iespējams sava partnera/-es delnai, lai tās fiziski nesaskartos. Dariet to vairākas minūtes, kuru laikā jūs sajutīsiet ne vien karstumu, bet reizēm arī gluži pārdabisku dzirksteļošanu.