Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


Kā pamanīt, ka tevi krāpj

Redakcija
Redakcija

Veikli krāpnieki bieži izsprūk sveikā, jo pilnībā pārvalda apvārdošanas mākslu. Šie cilvēki ir tā pieraduši pie sīku melu stāstīšanas, ka kļuvuši nejūtīgi pret lieliem. Tāpēc viņi pat nepamana, ka melo.Maldināšana un mānīšanās ir darbības, kurām jāpievērš īpaša uzmanība, jo vīriešus, kuri lieliski pārzina melošanas likumus, ir ļoti grūti pieķert.

Jāatzīst, ka iepriekš teikto nevar attiecināt uz lielāko daļu vīriešu. Būtībā uz krāpšanos norāda īpašas brīdinājuma zīmes, kas liks tev uzmanīties un parādīs taisnāko ceļu uz "lauvas midzeni", ja vien tu vēlēsies tajā nokļūt. Lai pazītu krāpnieku, jāzina, lūk, kas.

PIEVĒRS UZMANĪBU TAM, KO VIŅŠ SAKA UN KĀPĒC

Ja neesi aizdomu pilns scilvēks, tomēr pēkšņi tevi pārņem nelabas nojautas, kas liek tev lasīt viņa e-pastu, ieklausīties telefona sarunās un pārbaudīt, vai viņš nesmaržo pēc sveša parfīma, tad esi uztvērusi kādus bezvārdu mājienus, ka kaut kas nav kārtībā.

IESKATIES VIŅA PAGĀTNĒ

Pētījumi rāda, ka vīrieši, kuri ir bijuši neuzticīgi visām savām partnerēm, droši vien nelabosies nekad. Tas nav neuzticības gēns, bet gan uzvedības modelis. Tas nozīmē, ka viņš ir atkarīgs no aizvien jauniem p\ardzīvojumiem un iekarošanas mēģinājumiem. Ja pamani, ka jūsu attiecībās parādās neparastas iezīmes, kas nepavisam nešķiet neparastas viņam, tad tev ir pamats kļūt aizdomīgai.

ĶERMEŅA VALODA

Ir īpašas pazīmes, kas nodod lietpratīgu meli. Visbiežāk īstie meļi sevi atklāj, apsūdzot melošanā citus. Negodīgas dzīves sastāvdaļa ir uzskats, ka arī citi melo. Tātad, ja viņš regulāri apgalvo, ka netic cilvēkiem, pievērs uzmanību tam, ko viņš pats stāsta tev.

IEKLAUSIES BAUMĀS

Tas varbūt izklausās dīvaini, bet caur baumām var uzzināt patiesību. Tas nenozīmē, ka tev būtu jātic visam, kas nāk ausīs, bet, ja esi pārbaudījusi kāda cilvēka dienas gaitas, taču pēc tam padzirdējusi kaut ko aiozdomīgu, sāc rīkoties tādēļ vien, lai izgaisinātu savas šaubas.

PIEVĒRS UZMANĪBU BRĪDINĀJUMAM

Mums visiem piemīt instinktīva reakcija, brīdinot par nepatikšanām, kas var uzkrist kā sniegs uz galvas. Ja tev neliek mieru kāda uzmācīga doma, nemēģini to aizgaiņāt, bet padomā, kāpēc tā radusies. Vai uztraucies, ka esi kļuvusi paranoiķe? Tad pajautā kādai prātīgākai draudzenei viņas viedokli. Ja viņa piekritīs, ka tava intuīcija ir pareiza, tad pienācis laiks rīkoties.