Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


Nelaimīgas mīlestības patiesie iemesli no ezotērikas viedokļa

Redakcija
Redakcija

Cilvēku attiecības - veiksmīgas, neveiksmīgas, lielā mērā atspoguļo viņu vertējumu par sevi. Daudzi izmisīgi cenšas atrast mīlestību, pilnvērtīgas attiecības, bet, kamēr neapjautīs, kāpēc tiecas pēc mīlestības, nekad to neatradīs. Lūk, dažas likumsakarības, kas, iespējams, palīdzēs skaidrot nelaimīgas mīlestības patiesos iemeslus, raugoties no ezotēriskā aspekta. Izvērtējiet, vai jums piemīt līdzīgi ieradumi.

1. Ja jums piemīt ieradums vainot sevi un uzskatāt, ka esat apstākļu vergs, tad līdzīgi kā magnēts pievilksiet cilvēkus un situācijas, kas stiprinās šo kļūdaino pārliecību.

2. Ja šaubāties par kāda cilvēka jūtām attiecībā pret jums, tad visticamāk uzskatāt, ka neesat mīlestības cienīga un nemīlat sevi.

3. Ja mīlat kādu un uzskatāt, ka partneris neatbildēs ar pretmīlestību, tad arī šāda situācija liecina, ka zemapziņā uzskatāt sevi par mīlestības necienīgu.

4. Kad veidojat attiecības ar mīļoto, tad necentieties sevi upurēt to dēļ. Neveidojiet upura tēlu, jo attiecības radāt priekš sevis, nevis dēļ kāda cita.

5. Ja uzskatīsit, ka neesat mīlestības cienīga, tad savā dzīvē vienmēr saskarsieties ar situācijām un cilvēkiem, kuri nepārtraukti apstiprinās šo teoriju.

6. Mīlestība dažreiz uzskatāma par sava veida atkarību... Ja centīsities realizēt sevi caur mīļoto, tad nonāksiet atkarībā no viņa. Ja sapņosit, lai kāds par jums parūpētos, tad atkal sapīsieties atkarību valgos. Ja ilgosities pēc kvēlām mīļotā jūtam, tad atkal nonāksiet atkarībā...

Ezotērikas pamatpostulāti apgalvo, ka pārstāsiet būt atkarīgas tikai tad, kad spēsit realizēt savu būtību, iemīlēsiet sevi. Viss sākas ar mīlestību pret sevi. Sasniedzot šādu stāvokli, jūs kļūsiet līdzsvarotas, mainīsies vērtību sistēma. Tas, kas agrāk šķita svarīgs un nozīmīgs, kļūs nesvarīgs, un otrādi.

Vai mīlestību nepieciešams meklēt? Ezotērika māca, ka mīlestība neatrodas ārpus cilvēka būtības, tā atrodas viņā. Jo vairāk mīlat, jo vairāk šo smalko vibrāciju saņemsit atpakaļ. Nemeklējiet mīlestību aiz trejdeviņiem kalniem un lejām, tikko to atradīsit sevī, tā jūsu dzīve brīnumainā kārtā mainīsies. Jums nevajadzēs izmisīgi meklēt mīlestību, - tā ienāks jūsu dzīvē klusi un liegi, kā taurenītis, kurš nolaižas uz pleca.

Meklējiet mīlestību sevī un rezultāti neizpaliks. Pazudīs aizvainojums, bailes tikt nesaprastai, iegūsit spēju brīvi un nepiespiesti kontaktēties ar pretējā dzimuma pārstāvjiem, un dzīvē ienāks sengaidītās pārmaiņas.

Tas var noderēt

Ošo saka:
"Tas vien, ka esi radījis bērnus, nenozīmē, ka tu zini, kas ir sekss. Sekss ir daudz dziļāks fenomens nekā elektrība - tā ir bioelektrība. Tā vēl ir jāatklāj. Tas ir pilnīgi cits fenomens. Elektrība, ko tu pazīsti, ir materiālais brālis. Sekss ir garīgais brālis. Elektrība, ko tu pazīsti, ir vienkārši nedzīvs fenomens. Sekss ir dzīvs: tā ir elektrība plus dzīve. Tā ir daudz augstāka līmeņa sintēze - tā vēl ir jāatklāj.

Seksam ir jābūt meditācijai, un tev ir jāapgūst šī māksla. Dejo, dziedi, līksmo. Seksam nevajadzētu būt steidzīgai dēkai, tam nevajadzētu būt zibeņātram, kāds tas mēdz būt. Izjūti to. Tam būtu jābūt svarīgam rituālam. Sagatavojies tam.

Grāmata "Ej dziļi, esi dabisks, ej vēl tālāk! Sekss, vaina, transcendence" izdota Apgādā Zvaigzne ABC. No angļu valodas tulkojusi Inese Leitāne.